Prijava
   

Dobroćudni gitarista na sedećim okupljanjima

Najveći mučenik savremenog doba. Optimista u procesu saznavanja da poneti gitaru na sedeljku znači isključivo da ćeš ostati trezan i suvog penisa, jer će sve što valja popadati dok ti "stvaraš atmosferu", nesposoban da staneš pred kučećim pogledima svojih drugara.

Nasuprot njemu stoji Iskusni Gitarista, vešt u pravovremenoj upotrebi glagola 'neću', 'ne znam', 'nisam' i 'boli me kurac, eno vam ga tamo vinamp'. Odsviraće par stvari kad mu dune, pa uvaliti tamburu nekom Dobroćudnom i pred njegovim nosom cirkati, pušiti i krljati se jezikom sa nekom opajdarom.

- Ajde još, brate, ajde još!
- Čekaj, moram malo da iskuliram, popucali su mi plikovi na jagodicama...
- Neee... Ajde "Leptira", brate, još samo to pa onda!
- Eee, jeb'o me ko me napravio...

Komentari

Haha, poznato xD +

k'o da si mene opisao. xD +čina

Iskusni :p.. zaboravio si sto moras da juris "pevace" sa tempom, njihovim improvizacijama i sl

Zvuci kao Zeljcek :)

Eto. Naravoučenije je da sviraš kad ti se svira i da te boli paja, i da uvek gledaš da obezbediš da pored tebe postoji još jedan tamburaš, kako biste se smenjivali i uživali u svim raspoloživim čarima večeri. :-)

објаснио :)

istina meni se sa bendom to stalno dešavalo, za dva sata svirke popijem dva piva ,svi ostali se pofataju a bend može da se jebe .+++++++++++++++++++++++++++

Ko je ovome mogao da da minus o.O ... Bravo majstore ...

Winamp је победио! +

Dobra stvar je da što su gosti pijaniji, bolje za tebe, možeš da im sviraš šta hoćeš, samo im zapevaš prve stihove i oni teraju posle. Uglavnom ja se iznerviram kad krenu da dižu ruke i zabacuju glave unazad, ne jebavaju ti oni nikakve pauze, a ni to što nisi stigao da promeniš akord...krvav je to pos'o...

Samo si trebao da kažeš "popucali su mi plikovi na plikovima", inače savršeno! ;)

ma bre, zato ja i ne učim da sviram te pesme koje se sviraju na okupljanjima, samo par znam, a posle toga i da oću - NEMA BATO, jebite se :)