Prijava
   

Domar u sportskoj hali

Čovek koji u suštini ima najbolji posao. Uglavnom nema neka zaduženja, i sve što radi je gledanje treninga i utakmica. Najviše voli da ga čekaju kad je hala/svlačionica zaključana, pa da se šepuri k'o fazan kada dolazi da otključava. Spremačicama je poput upravnika, pošto je jedini baja. One kupuju kafu i kuvaju mu je u plastičnom kuvalu uvek u isto vreme. Takođe voli da dosadu prekrati rakijom ili pivom. Sposoban je i da prokomentariše aktuelna politička i sportska dešavanja. Menjanje sijalica ga ne zanima, više voli da radi na usavršavanju taktike raznoraznih sportova. Napredovanje u službi je njegov san, pa se neretko dešava da u selima kao najiskusniji, posle ostavke trenera koji je iz drugog mesta, sam preume vođenje nekog tima. Naravno i dalje odaje strogi utisak stručnjaka za sve. Da njegova uloga oca i supruga ne bi ispaštala zbog karijere često se dešava da je cela porodica na okupu na radnom mestu. Vremenom se odomaće, pa se oseti i miris paprikaša iz onog njegovog ćumeza, tzv. ofisa.

na jednom treningu...
-Vid' konja, pa ti mene ništa ne slušaš. Ne šutiraju se tako slobodnjaci. Lepo, ovako, iz kecelje, kao što je to onomad radio Radivoj Korać. Kakav je to igrač bio(zamišljeno)... Ej, vid' njega, je l' sam ti sto puta rekao da ne utrčavaš na teren kad tata drži trening! Ćero, ostavljaj tu metlu! (vičući)Alo bre ženo, opet si stavljala luk! Oseti se do slobodnjaka! Znaš da sam alergičan!...(nastavlja sa treningom)... Gde sam ono stao? A da, Radivoj Korać... Igračina...

Komentari

ovi ljudi su zaista "velicine", "gromade"
jednom se ja s prijateljima organizovao za mali fudbal i odemo u lokalnu sportsku dvoranu da vidimo za slobodne termine. Kaze lik: "Slabo ima slobodnih termina, uglavnom popunjeno ... hmmmm ... ima nesto mozda subotom navece." Mi onako uglas:" Pa dobro zar ne igra KK Čelik utakmice prve lige subotom navece."
Covjek nas pogleda kroz naocale debljine dna od tegle:"Da i sta je problem? Oni svakako ne placaju svoje termine, vi cete da platite i igrate, a gospoda neka se snalazi."
:)))
Nevjerovatno ... zamislite naslov u novinama "KK Čelik na ulici zbog rekreativaca"

BRAVO! i + i * i svi ostali znaci iznad brojeva na tastaturi!

pretera ga sa ženom i decom, al dadoh ti + jer je ostatak definicije vrhunski :)

Najbolji posao na svetu je dizajner video igrica, tačnije ne dizajner, već scenarista igre, siguran sam da postoji neki gamerski izraz za... samo ga ja ne znam.

u mojoj skoli je bio jedan ovakav...:-)
+

Ono za zenu i decu nije preterivanje. Znam jednog koji je uselio zenu i decu u skolu, pre trideset i nekiu godina. Jos uvek se nije iselio, iako je otisao u penziju....

i stalno vas pozuruje iz svlacionice :)

Naš domar iz osnovne najjači, izvuče nas sa časova da mu pomognemo da nosi neke stolove, stolice, trista čuda, muda i još kupi pivo.