Prijava
   

Dosije X

Koristimo uglavnom kad vidimo neku osobu zenskog pola, koja nema bas noge pod vaser vagu, ako se moze tako reci. Cisto slikovito da se objasni.

Djoka: jaoj sinak, pogledaj Milicu, al' je dobraaa...uuffff.... otkin'o bi je ko mace muskatlu!!!
Mile: pa ti nisi normalan, jebes mi mater, pa vidi kakve noge ima, nju celo naselje zove dosije x !!!

Komentari

aj okaci tvoje noge :)

haha, moracu da slikam, pa da okacim :))) ako bas imas toliku zelju :)) mada, nije ovo striktno za devojke, nemoj se osecati uvredjenom :))) to je samo primer...:))

Ma jok, ne osecam se uvredjenim, ali sto neko nekad ne stavi muskarca u primeru? Nervira me sto se zenama fizicke mane ne prastaju, a muskarac moze da bude debeo, nosat, ruzan i nizak i da ostane bez nadimka. :)

haha, u pravu si, samo sto je kod mene drugaciji slucaj, ja volim da zajebavam sve, zato mi i ne smeta ako mene neko zajebava, npr da imam veliku glavu... sto je u neku ruku i tacno, ali se vadim na to da ,jbg, veliki mozak ne moze u malu glavu da stane(iako to nista ne znaci, ali ajde), a i da imam 2m, pa jbg, ne ide mala glava na 2m visine :)))
a muskarci su suroviji, sto se nadimaka tice, to da znas uvek... pogotovo ovakvi kao ja... :)) ja svima nadenem nadimak, ali mi ne smeta i kad mene neko zeza, jbg, posledice :)))
zato nemoj da mislis da sam pocenio zenski rod, naprotiv :))

Ja mislim da su neke devojke te nadimke pogrsno shvatile, pa sada imamo mnooogo sminkom, frizurom i stajlingom unakazenih devojaka.(skini puder, mozda se i znamo) Pokusavajuci da budu "savrsene" i da se dopadnu, lice na bledu kopiju Jelene Karleusu, izblajhane i izgorele, zato se bunim. Zato se nerviram kad neko kritikuje neciji izgled, treba da kritikujemo njihovo ponasanje,a li svejedno, sada mi je jasno da nista lose nisi mislio. :)

Vaser vaga ne može da izmeri "dosije X" noge, uzmi neku drugu alatku