Prijava
   

dvolitra

složenu pojavu koja se zove dvolitra treba sistematski raščlaniti i detaljno analizirati, da bi se proniklo u svaki segment iste:
1) sva naša dečačka maštanja i snovi saliveni u jedan jedini predmet od bog-zna-gde-se-pravi plastike. sto jeftinija - to bolja, dakle apatinjara ili MB dvolitra je najbolja.
2) zasto bas 'dvolitra'? pa lakse je reci dvolitra nego pivo u ambalaži od dve litre.
3) o upotrebi: dvolitru koriste uglavnom socijalno orijentisani potrošači (na njoj se da uočiti jedan od osnovnih prinicpa ekonomije - što niža cena, to već potražnja) kojima cena proizvoda diktira potrošnju. Dakle, dvolitru nećemo videti u rukama gospodskih sinova, pozera i ostale stoke kojoj je ova plemenita dama ispod časti; dvolitre najviše vidimo na studentskim okupljanjima, u parkovima, haustorima etc.
4) dvolitra ima dusu i zato njenom konzumiranju treba pristupiti sa mnogo obzira i ljubavi. Najbolje je dvolitru konzumirati na nekom romantično/idiličnom mestu, npr. ispod mosta, na železničkoj stanici, u parku, u podrumu i sl. U suprotnom, gubi se suština dvolitre.
5) za dvolitru je potrebno drustvo. Nikako ne koristiti istu u solo varijanti - to je već teška degradacija ličnosti; optimalno je popiti jednu dvolitru sa dva ili tri drugara, naravno uz muziku sa telefona (u obzir dolaze Kerber, Bijelo dugme, Sinan Sakic i drugi velikani.)
6) dvolitra ima svoju Valhalu - videti definiciju 'Prijedor'.

Komentari

Emotivno i do detalja precizno... :) +

dobra je def i lepo si počeo, ali - zbog sinana