Prijava
   

Džared Leto

Znate ga, sigurno. Gledali ste filmove u kojima on glumi, a možda ste čak i bili te nesreće da čujete njegov bend, "Tries sekundi do Marsa". Da, oni metiljavi emo pank smarači. Ono što je za njega karakteristično, jeste da ako si muško imaćeš neodoljivu želju da ga fizički povrediš svaki put kada ga ugledaš na ekranu. Jednostavno ima tu neku pičkastu facu i pedersku auru. Iako nije gej, budi neku sumanutu homofobičnost u tebi za koju imaš osećaj da bi nestala samo ako bi mogao da mu odvališ onako junačku šamarčinu preko lica. Da li je u pitanju neka ljubomora izazvana činjenicom da on "taki, kaki je" može da ima bilo koju ribu ili je to do njegove kenjkavosti koja ti budi poriv da automatski uspostaviš dominaciju, nije poznato. Ono što je sigurno, jeste da je svaki režiser u čijem je filmu Džared glumio, imao o njemu potpuno isto mišljenje poput tebe.

- Kada je Džared došao na audiciju za "Borilački klub", režiser Dejvid Finčer verovatno nije razmišljao više od pet minuta šta će sa njim. Tako je ovaj dobio ulogu lika koga Edvard Norton uništi od batina, te ostatak filma nosi masku preko lica. U drugom Finčerovom filmu prvo mu sprže facu, pa ga ubiju.

- Meri Heron, rediteljka sumnjivog seksualnog opredeljenja, Džekiju je, u svom filmu "Američki psiho", uvalila ulogu iritirajućeg japija koga Kristijan Bejl izmasakrira sekirom.

- U "Rekvijumu za snove", Daren Arnovski imao je drugačiji pristup - dao je Letou ulogu pajdomana koga heroin potpuno razjebe, pa fasuje gangrenicu i odseku mu ruku. Takođe, keva mu prsne, a riba mu postane kurvetina.

- 2004. godine, Oliver Stoun, shvativši prirodu ovog glumca, dade mu ulogu pedera koji umre na kraju.

Oprezspojleri.

Komentari

Ja ga se sećam samo iz serije "My So-Called Life" i to je to. Tu je bio ok, potpuno pogubljen. Ali, da ima facu koja te provocira sama od sebe, ima. Evo plus.

Što nisi bacio sliku Džareda? Ja daoh plus na neviđeno, mada msm da znam ko je

HA! Znam! Plus-potvrđen!

Seljak je, al je u rekvijemu odglumio neviđeno dobro. A nije loš ni u Me. Nobody. Da mu nije benda možda ga se i ne bih toliko gadio

pardon, film je Mr. Nobody.

Није он лош глумац, уопште. Појава је овде у питању.

Mr. Nobody je bas super film

Hahahahahaha, ne mogu da dodjem sebi.

Zesce se lozim na njega, al' ti mnogo dobro ovo, evo ti +

Vojteče, ovako dadoh minus zato što mi se, uprkos svom prozivanju, sviđa muzika njegovog "metiljavog emo pank" benda... A ovako si ga pogodio, i ja želim da ga spucam k'o Norton.

hehehehe pljus! stvano izgleda kao pederas s ove " keretje" oci

Обожавам квалитетан хејт! ++++

ne znam da ti posaljem poruku na ovom sajtu,ali ja sam virtuelno odusevljena tvojim definicijama,pratim te od kad sam dosla.samo toliko.

Joj, ismejah se vala. :)

ja sam se lozila na njega dok sam bila mlada, mislim mladja ...
u stvari, lozila sam se sve dok mi sestra nije poslala ovu sliku http://cdn.buzznet.com/media-cdn/jj1/headlines/2007/03/jared-leto-transformation.jpg
krava jedna!

Лол, овај поред њега на слици у средини је најпознатији ероцки фотограф, заборавих му име.

Terry Richardson. <3

Definicija sabija masu! Nem' nista protiv coveka, nit' benda mu...al' plus k'o kuca. :)

Чекај, он је онај плавушан у "Фајт Клабу" што га овај развали од батина негде на средњини филма?

Ne mogu da verujem kako si ubo celu poentu njegove pojave. Čak sam i razmišljao da ga turim na defku, i eto, sva sreća pa nisam. Svaka čast.

У Александру остаје жив, али игра Александровог дечка...х)
Како је само љигаааав, брррр.

Немаш појма колико си убо све што мислим о њему! Хвала ти.

Omiljeno. Bravo Wojtece.

Djubradi jedna!Jared je prelep i postigao je vise u zivotu nego sto cete vi za 2 zivota ;) Bargo jedna, vi ste samo ljubomorni na njega ;D a taj naziv "punk bend" je dokaz o vasoj ne obavestenosti i ne znanju o muzici samo da vas obavestim to je alternativno rock bend :) evo ti - za tvoje lazi ljubomorni idiote ;D

Što je neko dobio pa se uznervozio. Ccccc.

minus i od mene. kao glumac je više nego dobar a taj njegov bend nijesam pratio.

Није он лош глумац, уопште. Појава је овде у питању.

До сад ми је био тотални Дејан Цукић, ал' кад сам вид'о на гуглу слике, поготово ову, добио сам жељу да га пребијем. :Д +

U "Requiem for a Dream" je ojebao ulogu.

не свиђа ми се, подсетило ме на дефке о чак норису.

препичкаста фаца, дефинитивно
давно плусирано

Što ovaj Wojtek ume da napiše definiciju pa to je čudo jedno. Ne zna se koja je od koje bolja. Ova je tako dobra zato što stvarno treba biti poseban pa uopšte definisati Džareda Letoa, a kamoli još ovako dobro. :)

Odlicno. Poslednja recenica ubila

Ja dadoh lagan plus jer je kvalitetno napisan hejt prema Džaredu koji stvarno ima pedersku i iritirajuću facu.

svaka cast za ovo!

citao bas pre neki dan...dzerard leto je tako odabrao,da bude tako pickast,moze on da se promeni kad bi hteo...al glumi u dobrim filmovima
a na defku plus naravno,wojtek okidao po obicaju

:+D, Definiciji ne nalazim nijednu zamerku, iako bez blama mogu da priznam da mi se sviđa stvar "Closer to the edge".

I u "Lord of War" ga ubijaju, na moje veliko zadovoljstvo! +++

Nije za odabrane, a i ne znam šta da ti dam...

Kad ga Norton odvali od batina i Tajler ga pita zasto je to uradio a ovaj kaze: "I felt like destroying something beautiful." hahah

Војтек има седамстотри боље дефиниције од ове. На ову лагани минус.

Ovo sam citala jos prije godinu citala drustvu koje ne prati vukajliju i obicno im se ne dopada neki sablonski humor koji ovdje kruzi, ali na ovo su se svi pokidali. Ja njega kad vidim u glavi mi je

Kad ga Norton odvali od batina i Tajler ga pita zasto je to uradio a ovaj kaze: "I felt like destroying something beautiful."

Da je kojim slučajem odavLe bio bi Ivan Bosiljcić.
Inace +

А ја сиву јесен замених за лето, па проклињем море и то Џаред Лето.

Znaš kako, Jared Leto je umjetnik koga ja neopisivo volim, ali ovo je stvarno super. Jedino je glup dio za emo pank smarače, jer nisu ništa od to troje. No nema veze, ostatak je dobar fazon.

Frizurica jeste emo, bend nije, al' nema veze, ionako slusam samo metal :) Jesam zensko, ali stvarno covek izaziva specificni svrab u prstima kad ga vidim, skoro kao Aleksandar Vucic. Plus, dakako.

Haahahahha, a u ovom novom trandža koja umire od side! E valjalo bi da se može dopunit' primjer.

Uvek sam u Fajt klabu i mislio kako je Finčer dao gledaocima ono što najviše žele kad je Leto u pitanju.