Prijava
   

ekipa s interneta

Oni su ulogovani 24/7/365, a ako nisu, čim im se odgovori, baš će se onda slučajno ulogovati da vide šta ima.
Njihovi postovi otmeno odišu citatima iz urbanih filmova, ima ih više nego njihovih rođenih rečenica. Šabanska ili intelektualna verzija, jedno je uvek isto: pripadnice grupe visoko premašuju i Merilin Monro po seksepilu - imaćete prilike da uživate u dostignućima Fotošopa (otkrivanje identiteta dovodi do dijaloga poput: -Gremlin? -Sigurno nije Greta Garbo!), dok su muški članovi iskusni uzori svih jebača po selu i okolini (čitaj: hteo da jebe kravu al nije htela da se izvrne na leđa).

Sada shvatate da je potpuno prirodno da su u epicentru zbivanja na forumu/sajtu.
Zbog njihovih postova je i izmišljeno "pet minuta slave".
Njihove replike se citiraju.
Njihov login je događaj dana.
Često se loguju u paru ili kao "crna trojka" da na nekom novajliji pokažu kako Oni umeju vrhunski da spuste.
Njihovo mišljenje je nedodirljivo, masa nije sposobna čak ni da ih shvati a i ne pada im na pamet da bilo kome bilo šta objašnjavaju to im je ispod nivoa.
Njihove interne fore su vrhunska odvala koja apsolutno svakog zanima i svima je urnebesna (čitaj "serem kockice" i slični odrazi telegencije autora sa tri Ahahahahhahah kralju posta ispod).
Ceo sajt jedva čeka da izleti neki detalj iz njihovog prekul života.
Oni su urbane legende.
Oni nekako - ne znam kako - postanu moderatori, a ako ne postanu, onda svejedno obitavaju na sajtu i pošto ga napusti petnaest generacija korisnika (u smislu godišta)...
Stoga se često podsećaju kad svrate s članovima ekipe kako je bilo dobro na sajtu/forumu dok su oni bili tu i bili face (naravno i dalje su tu i i dalje su face) a danas eto smor (koji oni jadni moraju da trpe u nedostatku njih dostojnog društva i eto vade prosek)...
Ako im neko slučajno nešto prigovori kako teraju ljude, oni će odmah da mu objasne - ali ne to tako možda nekom izgleda ko ih ne zna ali oni su 100% gotivni i sa svima se druže a i šta malo zajebancije jbg nisu izdržali hehehe (tj. ekipa ničim izazvana nije izdržala da ne obogati ozbiljnu forumsku temu psovačkim maratonom i ismeje članove u njihovom odsustvu po random metodi) ma oni su superdruželjubivi al eto dugo se znaju pa tako to ispadne a inače naravno da uopšte nije tako-
Obično vođa klana postaje mod da bi omogućio iživljavanje ostatku grupe. Ko ne poliže čizmu i ne priznaje da su superkul, uskoro postaje glineni golub.

Nagledao sam se otkako imam internet... zato ovde ne idem ni na forum ni na chat ako je i ovde isto bolje da ne znam...

Komentari

imitacija zivota sa 'legitimitetom'

rispekt za def.

+ bolje da ne znas. ali svi ti ce procitati ovu defu :)))))))))))

Ima toga i ovde.Cast izuzecima naravno!

Овде је још горе. +

Jako zanimljivo da se niko od ekipe sa sajta nije upisao u komentare.
Omiljena iz inata ekipi s neta!

što je ovo dobro..obožavam dobre analize:)svaka čast:)

zaboravio sam najbitniju stvar - gretu garbo i jebače.
dopunjeno.

Lame
-
Skribomansko govno...

jbg tebi se ne svidja nema potrebe da vređaš nismo zajedno čuvali ovce batice a i stariji sam od tebe najverovatnije - nauči da kritikuješ normalno "ne valja to i to" s takvim komentarima nemam problema a ovako si ispao subjektivan. da je predugačka, jeste. ali vidim da je dovoljnom broju ljudi muka od ovakvih pojava a za njih sam definiciju i pisao.

odlicna omiljena +

i dalje se niko od ekipe sa sajta nije upisao!

+
ja da ti dam komentar na primer...i ovde ima toga iako je forum mrtav, pa ti vidi, kakvo umece treba covek da poseduje da postane ovaj iz tvoje defke na mrtvom forumu :)

Добро Боби Брауне, шта ме прозиваш јеботе...
Ево, уписаћу се, ако ти је толико стало!

ovo vukajlija ladno +++

+ Ista govna su ti i ovde.