Prijava
   

Engleska, Vels, Škotska i Irska

Fizički su kao deo Evrope, ali baš i nisu "Evropa". Jedni se računaju za brđane, drugi za seljake, treći za pedere, a četvrti baš i nisu definisani. Ali, ono što svi vole je da ostave pola plate u kafani, da se ubiju od alkohola, časte jedni druge, dok se ne povaljaju i eventualno pobiju posle. Pokušavali stalno da budu zajedno (jedni malo više hteli, drugi ne baš), pa su se čak i ubijali zbog toga. Puno puta ustvari, ali je ove sa strane baš i bolelo dupe za to. Uglavnom se dele po religiji, ali ni to nije baš definisano. Hoće da budu različiti, a kad god ih pogleda neko sa strane, nekako se svi stope u jedno. Kad se takmiče u sportu jedni protiv drugih, oće oči da si povade, a kad igraju protiv drugih, navijaju za te kojima su hteli oči da vade (osim Iraca i Engleza, oni se ni ovako ne vole).

Nešto mi poznato zvuči, i to do detalja...

Komentari

jebote ista definicija moze i za srbe hrvate crnogorce bosance,kako je svet mali

Commonwealth bratstvo & jedinstvo.

"Ali, ono što svi vole je da ostave pola plate u kafani, da se ubiju od alkohola, časte jedni druge, dok se ne povaljaju i eventualno pobiju posle."

Pa ovo je odlika za sve narode...

nije bas na taj nacin za sve...

пролетери свих земаља уједините се...

Веома познато. +

@alek009
cpt obvious strikes again!

Definicija bas o tome govori i ti si se nasao/la pametan/la da nam to poblize objasnis, hvala, ja stvarno ne bih sam mogao da dokucim tako duboko sakrivenu slicnost.

vidim da sam je vec omiljenila ;)

Da Hutu i Tutsi imaju fudbalske reprezentacije mogao si i da preimenuješ defku...
+

Целте из описа ираца изгледа да се тамо сналазиш к'о риба у води ?

da da...
i mene je iznenadilo :)

Овај Селт је специјалиста за те острвске дефиниције... очекујем да дефинишеш разлику између пијаног Ирца и пијаног Шкота. Неко је то почео да прича једном али нисам саслушао фору до краја.

+ za definiciju.
+ za Alkaloidov komentar. :D