Prijava
   

Erekcija i obrazovanje

Pošto je ovde o erekciji bilo dosta reči nju ćemo odmah preskočiti i odmah prelazimo na samu srž problematike. Nema tog muškarca kome se nije digo za vreme školskog časa a dešavalo se nekima i na predavanjima na fakultetu (poznajem jednog). Problem je u tome da ako dotični nesretnik treba da odgovara da dobije ili popravi ocenu i treba da izađe tako "srećan" ispred table.

Čas stranog jezika, profesorka mlada... čas ometaju tupi udarci o klupu jednog đaka.
profesorka: Petkoviću!!! Prekini više da udaraš više u klupu!!!
....
posle 5 minuta i dalje se čuju tupi udarci.
profesorka: Petkoviću šta ti je to u ruci čime udaraš u klupu!!! Smesta da mi doneseš na katedru!!!

Komentari

E a da sam ja ovako nešto napisao,banovali bi me sa sajta i deportovali iz zemlje!;)
Svaka čast dulence,ali ja sam išao u teslu!To je tamo moglo pogrešno da se protumači!Zamisli sve muškarci,a tvoj ratnik digne koplje!Jedino ako si sa baš dobrim ortakom u tom trentuku,pa da te ne udari nečim.

Strujo,
Ja sam išo u gimnaziju i u moje odelenje nije bilo mnogo ženske, a posle sam išo na građevinski i tamo šta da ti kažem... ali ja sam puštao mozak na raznorazna razmišljanja, bludna naravno:)))

е душане, душане:))

не знам дал сам се више насмејао на дефинцију или електричарев коментар ;) + обојици :)
само ме занима да ли је донео то на катедру? :)

U tesli samo mogu da se odškoluju takvi bolesni umovi!
O tome kad je mlada srpkinja (profanka iz srpskog) sela na moju klupu i prekrstila noge ispred mene ne smem ni da pričam.Ortaku sam kao na crtaću podizao rukom donju vilicu koja je visila do poda!

aauu ja bre moram da menjam gimnaziju moju.... brate jeste da je odnos devojcica i decaka u mom odeljenju 17:6 ali zbog tih profesorki silnih....:)
+++

Sve si blesav :) pP