Prijava
   

Eric Cartman

Debeli klinac kroz koga autori South Parka prozovu koga god ima padne na pamet. Predstavljen je kao primer americkog netolerantnog samozadovljnog rednecka. U stanju je da mrtvog zasmeje i, kako je i bilo u jednoj epizodi, smisao zivota mu je da ugnjetava Kajla kao stereotipnog jevreja, koji su, pored hipika, Kartmanovi najveci neprijatelji i direktni krivci za sve sto ne valja.

Komentari

Изгледа да ниси много гледао ову серију... Он није реднек и немој да га вређаш тиме..

Нити има имало сличности са њима.

znam svaku epizodu napamet i nemoj me uciti o south parku...Kako nije redneck,keve ti???

Pa, pre svega, ima najobičniji zapadnoamerički naglasak, bez ikakvog prenaglašavanja i živi u manje-više normalnim uslovima, nije uopšte seljak. A da je rasista, to stoji, samo što nije svaki rasista rednek.

ne govorim o njegovom naglasku, vec ponasanju i shvatanjima...

cartman nikako nije redneck,onda bi svaki rasista bio redneck.ako ti je on primer americkog netolerantnog samozadovljnog rednecka,onda nemas najbolju predstavu sta rednesk zapravo predstavlja.
on je samo razmazeni klinac koji mrzi jevreje hipike i ridje ljude,i nevidjena je faca!

Upravo tako! Hvlala 2 x ray sto si me spasio kuckanja.

aaa, sutnucu vas u jaja!!!

pre svega, on jeste iz pickovaca (uostalom gde ti mislis da je S P?), a takodje, hoces da kazes da cartman nije samozadovoljan? Jel mozda tolerantan? Savet: Stiven King podosta opisuje americku populaciju, shodno tome ima kod njega i gomila rednekova, pa procitaj nesto od njega.
poz