Prijava
   

estradne licnosti

Zvezde koje je sramota da rade smrtnicke poslove.Po javnosti se hvale kako su jednom obrisale prasinu i jednom su otisle na pijacu.Daju svojoj deci imena kao sto su : Ingrid, Atina, Elizabet,Mark ...Salju svoju decu u obdaniste i na skolovanje u Pariz , London,Madrid,Rim jer nije njihov nivo da im se deca skoluju u Srbiji.

Komentari

sta hoces?i sta dokle vise?

Dok Gvozden ne postane vlasnik sajta, haha

Ja ne znam koja je ovo po redu definicija koja pljuje narodnjake, folkere i zvezde Granda...
Ja ne volim da ih slušam, ali ovoliki hejt na sajtu (bez trunke humora i ironije) polako postaje nesnošljiv!Nemoj loše da me shvatiš, ali reći ću ti u napred - za ovu definiciju ćeš dobiti dosta minusa i kritika...

ma samo cepaj.Meni je vise muka od Dara Bubamara i Karleusa i ostalih koji koriste tudja imena za decu,salju svoju decu u metropole,obracaju se nasim ljudima kao nizoj rasi...Pa jel si gledao ,molim te , Jelenu Karleusu juce?Ono bih ja na lomacu .

definicija nije hejt,nego realnost,koliko god ti suprotno mislio.poz

(bez trunke humora i ironije) - e to je ono sto meni smeta. Ja se ne obazirem na to koga hejtuju, vec kako(izuzetak je ako hejtujete Ferndanda Colungu, tad nikakva dovitljivost i masta ne pomazu). Imam i ja neke definicije koje pljuju ovu vrstu muzike ali ni u jednoj nisam napisao:"E oni su olos, jebem im mater", vec se trudim da to bude originalno i duhovito.

To sto sam rekao da su olos ,je blagi zamena onome sto ja mislim.Uzivaj,poz

Ja, nažalost ne pratim rad dotične dame (toliko).
One nisu ni za šta krive i ne zaslužuju hejt.
Seti se samo KO sluša njihovu muziku i sve će ti biti jasno.
Ono što je zaista realno je to da te dame vide da imaju mnogo fanova (opet pitam, KO sluša njihovu muziku) i zato se ponašaju kako se ponašaju.One nisu za kritiku, rade svoj posao (pa makar i loše), i još jedamput, seti se KOGA treba da kritikuješ...
Žap mi je ako sam te uvredio, ali opet, bolje izbriši definiciju, nemoj da navlačiš hejt ostalih članova...

To ti toplo preporučujem...

ja nisam spominjao nihov posao( u to ne ulazim),ja spomenuo njihovo ponasanje(naglasavam)!

@lunatic
E pa sta da ti kazem, takve definicije kod mene ne prolaze. Pisanje istih je isto toliko (ne)kulturno kao i rad pomenutih estradnih licnosti.

Ne vidim šta to njih čini kvazi-zvezdama?
Imaju milione fanova...

ljudi evo ga kompromis!

E ovo vec moze da prodje. Jos samo da je prva a ne 135533. po redu, otkad ja pratim.

Bolje, definitivno...manje hejta, više cinizma=ključ za uspeh.

mnogo, ali brate, mnogo arlaucu

Апсолутно није истина да се естрадне звезде само баве својим послом. Чињеница је да се из целог феномена налази један план чији је смисао лакша манипулација грађанством односно сељаштвом (пежоративно). У време стварања садашње форме наше естраде евидентна је била безрезервна подршка свих државних инстанци тим и таквим "уметницима". Са циљем сјебавања менталног склопа највећег дела нације стварана је "култура" разметљивости, потцењивачког односа према раду у смислу свакодневног посла за плату, наметања естетских стереотипа који афирмишу фокус на инстиктивно а не на разумно... И тако можемо сатима а да не погрешимо.
С тога, сматрам да ни једна хејтерска дефиниција није превише или недуховито хејтерска када се о наведеном олошу ради.
Други део приче се не односи на културни модел већ на сам производ те естраде. О њему не вреди ни разговарати.
Да је среће и памети и искрене жеље за бољу будућност наше деце, те и такве креатуре би требали да бијемо по улица а не да их славимо.