Prijava
 1.    

  Fleširanje

  Stanje euforije i vrhunac zadovoljstva mušterija koje su isprobale reklamirani proizvod. Oni su kul. Zato što su proizvodi tako kul. I jeftini. Tacka 99. I zato njima jednostavno puca kurac, oni su mladi i nasmejani, imali su problema, ali sada su ih rešili. Devojke su zacelile polni organ, kap krvi više neće kanuti, dok su muškarci pileće grudi zamenili identičnim mozgom uz pomoć najnovijeg preparata za budženje muskulature, ali važno je da sada u grad idu lica mekanog kao dobro kuvan pasulj, i s' kosom kašmirastom i sjajnom kao lister. Pamučno obrisanog dupeta naravno. Patkama.

  - Do sada nisam mogla da sedim, jašem, vežbam na vratilu i vezem goblene, ali sa novim mega vajld ulošcima sa stelt krilcima ja fleširam koliko mi je dobro!

  - Neosporivo je da sam uz pomoć Noseksa uspeo da skratim capinu u rekordnom roku na samo 12 cm, te me sada saleću talandare sa svih strana, a ja fleširam od zadovoljstva!

  - Boli vas kurac? Dosta vam je sivila svakodnevnice? Da postignete stanje fleširanja naših zadovoljnih klijenata, samo pozovite broj telefona koji vidite u uglu vašeg radio prijemnika i isfleširacete kao braća Grim.