Prijava
   

Gej na društvenim mrežama

Zagoreli pripadnik gej populacije. U svom očaju na sajtovima za upoznavanje, smara hetero muškarce ne bi li pronašao svoju srodnu dušu.

- Ćao ja sam Gabriel, zovu me Gabi. Šta se dešava na četu, da li si upoznao nekog. Volim prirodu i cveće, obožavam gerbere. Voleo bih da se bolje upoznamo, napiši mi nešto o sebi.
- Otkači se!! Zanimaju me samo žene.
- To ti misliš, svaki muškarac duboko u sebi poseduje nešto gej.
- Skini mi se kretenčino!!!
- Tvoja agresija je proizvod razlike izmedju tvog podsvesnog i tvog nesvesnog uma. Zaista bih želeo da popričam sa tobom, biće ti lakše veruj mi. Samo zajedno, pobedićemo tvoje unutrašnje strahove koji te koče.
- Pa ja stvarno ne znam kako tebi budaletini da objasnim da na ovom svetu postoje ljudi koji se ne lože na muški mar i koje ne privlači kita.
- Oslobodi se svojih unutrašnjih okova i stega, otvori svoj um, poslušaj svoje srce, nemoj večno da lažeš sebe, evo...ja ću ti pomoći...
- Otvoriću ja tebi lobanju degeneriku jedan nastrani i izopačeni. Dobićeš ti preko ledja i to jednom motkom, samo da te uhvatim. A naći ću te ja mamu li ti...@#$&|...pedersku...@#$&...i onu smrdljivu...@#$&...da ti sve po spisku...@#$&...mamicu ti tvoju.

Komentari

Oce se domogne guzice pa to ti je +++++

Плус само због примјера мада идеја није нешто