Prijava
   

Gore briga - dole razbibriga

Babino objašnjenje zašto je gore seda a dole crna.

Komentari

ovo je svemirska definicija dakle nema + nego *

@Mrs. House - daj link. Mislim da nije neka umetnost napisati c/p za bilo koju definiciju, ali skidam kapu svima koji to potkrepe i činjenicom.
Mislim da smo svi mi ribe u istom govornom bazenu i mnoge stvari liče ili sliče jedna drugu, tako da nam štošta zvuči poznato pa od tuda možda i mogučnost pogrešne procene i ocene. Brišem ovo ako mi daš link. Samo da ti odmah kažem ne kupim sadržaje drugih sajtova i ne kopiram. A ako to i uradim onda obavezno naznačim da je to c/p i dam izvor sa koga sam pokupio podatke.
Nemoj se ljutiti. I nemoj shvatiti ovo kao moju ljutnju, samo tražim objektivnost.
Pozzz

Ne ljutim se, čoveče, a nemoj ni ti. Nisam ja ovo iz neke loše namere. Da budem iskrena, nemam link, zato što ne posećujem te sajtove, ali sam za taj vic (koji je, btw, odličan) čula odavno. Što se mene tiče, ne moraš da brišeš defku. Nisam te ocenila, a i nije mi stalo da budem lovac ili neki inkvizitor, samo obaveštavam da sam ranije čula za ovo.
Dakle, bez ljutnje. Inače sam poštovalac tvog dela.

Zaboravih da ti kažem, i ja sam jednom na početku dala defku koja se zasnivala na vicu, ali ja nisam znala da je to vic. Moguće da je to i kod tebe slučaj.

Ok Mrs. House ima ovde dosta definicija proisteklih iz viceva: Recimo prišipetlja o malom Muji i Turcima. Pa recimo prepričanih basni sa duhovitim porukama o naravoučeniju ( čitala si verovatno: što je predigra duža - maca je vlažnija)itd. itd.

Pardon nije prišipetlja vać mali Mujo

Ma ne osuđujem te ja , samo konstatujem. I da, koliko sam ja razumela za ovako kratko vreme ovde, dozvoljeno je koristiti vic samo u primeru.