Prijava
   

Gotičari

Karakteristična vrsta koja živi u Nacionalnom parku Srbija.
Popularni nazivi su "gotičari", "darkeri" i slična imena koja su povezane sa gothic/dark kulturom (Naravno, nazivi variraju od pola). Mužjaci pripadnici te podvrste su prepoznatljivi po crnoj odeći, dugoj puštenoj kosi, ogrlicama sa gothic motivima, narukvicama sa nitnama i martinakama (NAPOMENA: ne mešati sa mužjacima blekera, slični su). Ženke se prepoznaju po korsetima, dugim crnim suknjama, crnim/ljubičastim/crvenim/mešanim bojama kose, tripovima sa čarapama umesto rukava, martinkama, izbledjenim licima i gomilom bespotrebne šminke. Opšte teme za komunikaciju sa ovom podvrstom su: gothic, mrak, gothic, fetiš odeća/obuća, gothic, to kako su svi ostali smor.
Postoji nekoliko podvrsta

* DMG: Debela Masna Gotičarka - tipičan primerak, smatra sebe pojmom lepote iako bi joj većina dala lopatu i rekla da sebe zakopa u grob pošto ni grobari to neće koliko je ružna.
* MNG: Mala nadrkana gotičarka - Tinejdzerka u kasnim 16 godinama, sa izraženim potrebama za dominacijom i neiskaljenim besom prema sestri koja joj je nekada davno ubila hrčka/papagaja/morsko prase isl dok je spavalo.
* ĆG: Ćutiljiva gotičarka - podvrsta koja samo sedi i ćuti celo veče, ne želi da komunicira, ali želi da bude u grupi.
* DMNG: Debela masna nadrkana gotičarka - Slično DMG, samo što ima izuzetno preku narav zbog problema sa kilažom koje ima i viška masnoće u krvi.
* AG: Arogantna gotičarka - podvrsta poznata po svojoj aroganciji i narcisoidnosti. Istrebljena je pre nekoliko meseci kada se desio Veliki Prdež.
* KNZKKSPG: Kurvasta Ne-znam-koliko-kuraca-sam-primila Gotičarka - najniži pripadnik vrste, onaj procenat zbog kog svi imaju loše mišljenje o ostalima. Poseduje osobine svih gore navedenih podvrsta, ali i još jednu veoma gadnu - kad vidi kurac, ne misli na temu čiji je.

Verovatno postoji još neka podvrsta, ali ovo su one najizraženije i za koje sam video da još uvek ostavljaju neki trag.
Za ovu podvrstu GPUC (Gomila Prilika u Crnom, stručan naziv za metalce sa Trga Republike) se može zaključiti da živi noćnim životom, koji počinje odmah po zalasku sunca (ne zato što tripuju da su vampiri nego se plaše da će malo pocrneti i da njihova koža neće biti više bela kao gaće oprane Vanishom). Voli da pije vino (zato što je boje krvi) i ima čudne tripove. Poprilično je perverzna, i u trenucima kad nema potrebe za to. Komunikacija je na nivou "Gothic gothic gothic gothic". Većina mužjaka pripadnika ove podvrste je naopako što se sexualne orijentacije tiče (read as: više volim kurac u svom dupetu nego leba da jedem). Podložni su fetišima. Kao i izazovnom oblačenju, iako većina nema šta da pokaže.

* Važna napomena: Ne ulaziti u raspravu o muzici, pošto ćete ostati bez živaca jer im je sve sem gotika sranje.
** Još jedna važna napomena: sav metal koji ima elemente simfonije i operski vokal je gotik. I tu nema dalje rasprave. Kao i sav metal koji ima sumorne tonove i dosadne
klavijature.

*** Najvažnija napomena: autor ovog pisanija nema ništa protiv gotičara. ovo je napisano samo u zabavne svrhe. sarkazma mi.

Komentari

Kad vidim ovako dugačku definiciju, obeshrabrim se. To je zato što sporo čitam :) Ali, uvek dam +, za trud.

turio sam plus samo da vidim kolko minusa imas kad ono vidi cuda :D salim se dobra defincija mada nisam imao susrete sa tom vrstom (u mom selu to nema) :)

Onda si veoma srećna osoba na ovoj planeti :)

zivele predrasude!

Koliko ja vidim, ti gotičare mesaš sa emosima :D
+ zato što me je nasmejalo, inače je defka malo sranjakava

hahaha ma to je zajebancija cista :)))
Igore,bambi od Mashe :D

Ja sam goticarka i sta mi fali? Lepa sam pametna,cudna.Gotik metal je zakon.Korseti su super. Hvala sto si ovo postavio, konacno nesto normalno da sam procitala u poslednjih nedelju dana.

dodala bi jos jedan SG-sexy gothicarke-nisu debele,depresivne,glupe,ne tripuju se da su mracne,ne piju samo vino,ni da se jebu sa kim stignu,momci ne moraju da im budu zaludjeni istripovani gothicari(bar u mom slucaju) i da budu u crnom non stop,opustene su i komunikativne..jednostavno vole lepo da se obuku(korseti,platforme etc),lepo izgledaju,NOSE BOJE!!!! i vole tu muziku bez obzira na sve....

Palac gore.

Veoma dobro opisane pod-kategorije istripovanih gotičara i gotičarki. Možda je naslov trebao da ide pod navodnicima, ali može i ovako. Jebote, toliko osoba sluša gothic metal, pa se ne tripuje previše, ali ovi ovde gore opisani su nepopravljivi. Definitivno si u pravu kada kažeš da se na Trgu mogu videti raznorazni primerci ovih osoba.

Eh, da, pre nego što se ovde pojavi (ponovo) neki novi instant-autor da me lepo pokopa oh, tako goth) da reknem da veoma volim metal, ali da defka nije nimalo puna predrasuda, već na šaljiv način realna.

Još jednom, palac gore.

MNG: Mala nadrkana gotičarka - Tinejdzerka u kasnim 16 godinama, sa izraženim potrebama za dominacijom i neiskaljenim besom prema sestri koja joj je nekada davno ubila hrčka/papagaja/morsko prase isl dok je spavalo.

(ne zato što tripuju da su vampiri nego se plaše da će malo pocrneti i da njihova koža neće biti više bela kao gaće oprane Vanishom). Voli da pije vino (zato što je boje krvi) i ima čudne tripove

o da znam o cemu pricas..

Заједничко за све готичаре/готичарке је да су то недозрела деца жељна пажње. Кад немаш довољно мозга и памети да неко обрати пажњу на тебе, а ти се обуци сав у црно и нашминкај се као да се већ пет дана ладиш у гробу - тако ће да те примете.

Мени се згадио живот једном кад сам отишао на Шок Коридор, кад је била тема гот-шок и кад се тамо сјатило 100 истрипованих клинки које за себе мисле да су убер кул, јер су се обукле као моја прабаба кад је била у жалости за прадедом.

Иначе, цео тај концепт готика ми је у 21. веку невероватно позерски и одвратан. Можеш да будеш гот ако живиш у замку и друштво ти праве слепи мишеви. Е, тад си МОЖДА готичар. А кад се обучеш у црно и изиграваш вампира након што си гледао Твајлајт, а притом ти мама спрема доручак и после ћеш да гледаш да се огребеш од ње за неку кинту за ајлајнер... Позерско гованце...

Хтедо и ја да оставим коментар, али рефрешујем страницу на пола пута и видим да Џими преписује од мене. :)

Нема шансе да ми објасниш да је лепо да се скроз обучеш у црно, офарбаш у црвено и ставиш гомилу шминке (да, иако си мушко).

Jedini "pravi" gotičar je Brus Vejn - bleji noću, nosi kostim slepog miša, živi u zamku, mračan je, nadrkan, druži se sa "šišmišima" u svojoj "igraonici" (pećini).
:-)

Тај рад. :))

sto nema da se stavi komentar u omiljeni..

Da pobijemo govna i gotova stvar..ma to je sranje, iskreno mnogo mrzim taj trip, mozda zato sto sam panker,ali stvarno..odvratno je jbt..

JADNO I BEDNO, KAKO MOZETE TO DA RADITE, I GOTICAKRE, KAO I MI GOTICARI IMAJU OSECANJA, ALI IH SAKRIVAJU U SEBI, VOLIMO MRAK I TAMU JER SE MOZE VIDETI VISE NEGO PO DANU, ...
UMORIH SE OD PISANJA...