Prijava
   

gotičari

gotičarke- to su one ribe koje u nedostatku ličnosti, mozga, a nekad i fizičkih atributa, umesto da poprave sebe kao ličnost, udaraju na šok, tako što će nositi nepraktična,a i skupa sranja kao što su uber uski korseti od kože ili lateksa (ovo pogotovo ako imaju 100+kg), ogrlice za kerove sa šiljcima i čuvene ogromne čizme,sa platformom i/ili štiklom koja je viša od nje. U navedenoj obući hodaju kao da ih je neko kombajnom pregazio, jer gle čuda, ta sranja su samo za slikanje a ne za svakodnevnu upotrebu.
Od muzike ove prilike slušaju sve što ima veze sa sado mazo seksom, samoubistvom, krvlju, vampirima, i tim sranjima. Što je šokantnije to je bolje, jer onda iste te tekstove može da kači po raznoraznim društvenim mrežama, uz sliku nje u crno belom, gde zamišljeno gleda negde ,ILI gde je u korsetu koji bi i hrčku bio mali pa pokazuje svoje ogromne grudi. Ovakve jedinke UVEK ALI UVEK tripuju dominaciju, iako ih ima ili 30 kg sa krevetom ili su monstruoznosti od 150cm/150kg. Ona želi muškarca sa kojim može da radi šta poželli jer ima problema u glavi i niko je nije jebao 2 posto kad je bila mala.Što je najgore one i uspeju eventualno naći žrtvu. ONA je dominantna sofisticirana princeza gades boginja. ONA radi u jebenom dragstoru/na pumpi. Treba im jedan dobar reality check pravo u facu.

gotičari- Muška varijanta ovoga je jednako grozna i jadna.Duge kose crne boje, šminka i sve uvek crno na sebi, sem domaćih gaća na sebi s pijace, koje su bele. Ovi bednici to rade jer žele, da prostite, pičke. Imaju sredje očajan posao,traže od keve pare za cigare. Onda nađu neku od gorepomenutih jadnica, i tripuju neku KONEKCIJU NA VIŠEM NIVOU SA NJENIM UMOM... U prevodu dupeliz dok ih ova iskorišćava a kad ih šutne nogom u bulju i ode sa nekim napucanim gorilom, onda plaču i kunu sve što postoji jer su gomna bez kičme. Ako ne rade ovo zbog ribe, onda su ili true(0.3 posto) ili i sami tripuju neku veličinu.Tuga.Izbor muzike je isti. Elektro ili symphonic sranja i retardirani tekstovi...

o ovome mogu još pet dana, al aj nek stoji. Scena nije umrla, scenu su ubili.