Prijava
 1.    

  GSP aroma

  Zanimljiva kombinacija muškog znoja i jeftinog ženskog parfema... Presečena tu i tamo podrigom penzosa koji kao da je govna jeo.

  -Dečko, zatvori taj prozor!
  -ZATVORI TI USTA!

 2.    

  GSP aroma

  GSP aroma je svakodnevnica za sve nas koji koriste gradski prevoz. Iako se prvi sapun na ovoj planeti koristio u Vavilonu pre 4800 godina izgleda da ta tehnologija još nije stigla u neka srpska domaćinstva, a da ne pričamo o pasti za zube ili anti-perspirantima. GSP aroma se uglavnom može osetiti u linijama javnog saobraćaja koje idu u prigradska mesta ili na obronke grada(i ponekad neki aromatičar zaluta u gradske linije). GSP aroma je mešavina ne kupanja i nošenja sintetičke odeće duži vremenski period, ovo pogotovo predstavlja problem leti kad se te "majce" natopljene u znoju i pod uticajem visokih temperatura zapeknu za torzo toliko da kad dođe taj dan za kupanje(verovatno kad pada kiša) iste moraju špatulom da skidaju. Zapečeni znoj na neopranoj koži i natopljenoj sintetici je baza GSP arome, kao npr. kod dobrog parfema kad je baza sandalovina ili neki specifičan začin. Suptilne note koje definišu karakter GSP arome mogu biti : beli luk, crni luk, prva i duga stavka pomešana sa svetlo zelenim orbitom, ne pranje zuba od rođenja tako da im iz usta smrdi toliko kao da je nešto ušlo u njih i crklo, užegla tvrdo kuvana jaja, kiseli kupus, povraćka i po mom ličnom iskustvu(verovali ili ne) GOVNO al ne ćubrivo već je sugrađanin pored mene smrdeo na LJUDSKA GOVNA.
  ZA NEPOVEROVATI !!!
  Ako vam je ovaj opis nije dovoljan i imate želju da proverite gore opisanu GSP aromu u praksi, obavezno kad se vozite ruralnim linijama ponesite šibice. Uaplite šibicu zatim brzo prislonite nosu i duboko udahnite plavi dim kroz nos, na taj način isparenja fosfora posle treće šibice duboko će paralizovati čulo mirisa.

  U Novom Sadu bežite od linija 1 i 6 u gradu, a u slučaju da vas život natera da idete u prigradska mesta u okolini Novog Sada linija 56(Begeč), ako vam je sudbina, bez dve kutije šibica ne ulazite u bus.