Prijava
 1.    

  H1N1

  Poziv za basket!

  Haj 1 Na 1

 2.    

  H1N1

  Ono sto je "Domestos" za bakterije, to je H1N1 za ljude(koji su naravno bakterije danasnjice).

  Ovom defkom apelujem na sve gledaoce Granda, Velikog Brata, Survivor-a i Farme, da ostanu u svojim leglima i ne izlaze na svetlost dana - do daljnjeg!

 3.    

  H1N1

  Za dobru svinju, nema lošeg gripa.

 4.    

  H1N1

  Nova kombinacija brojeva i slova koja seje paniku međ narodom a trpa pare u džep farmaceutskoj mafiji.

 5.    

  H1N1

  Americka glavna formula kako prepasti ljude u svetu.

 6.    

  H1N1

  Paradoksalna situacija u Izraelu gde se pojavio Svinjski grip. Sigurno ga nisu doneli Arapi.

 7.    

  H1N1

  Ono što kao suvenir donesete svojima kad se vratite kući iz inostranstva, sa Exita, iz Guče, sa Beer Festa i svih budućih masovnih okupljanja ove godine.

  -Rekoh ti da staviš ruku na usta kad kijaš! :D

 8.    

  H1N1

  Najnovija sifra prisutna kod djaka.To je skracenica za jedinicu iz Hemije i Nemackog.

  MAJKA:Kako je bilo u skoli,jel ima koja ocena?
  SIN:Ma sve po starom H1N1.

 9.    

  H1N1

  "Specijalni" grip koji isto počinje, ima iste simptome, isto traje, i isto se leči kao infuenca tip A. A, da. I isto se zove H1N1, tip A.
  Pored zbrke koju je uneo u narod, uneo je i novu temu za naklapanja, razglabanja, teoretisanja, novinske naslove, teorije zavere, izgovor za izbegavanje škole i posla, viceve, pesme ,ali i fore za muvanje.

  -E,de si Maki, jel idemo na žurku večeras?
  -Ma daj Sonja,zar nisi čula, novi grip, proglašena epidemija!
  -Ajdeeee! Kakav grip,bre?
  -H 1 N 1!
  -A?
  -H(ajde)1 N(a)1!!! Ehehhehe
  -Ma idi,ja mislila ti ozbiljan....Pa ono...Ajde...;)

 10.    

  H1N1

  To je naziv virusa svinjske gripe, nove vrste - koktela svinjskog,ljudskog i ptičijeg virusa, koji je počeo da hara u Meksiku odnoseći sve više ljudskih života. Svinjska gripa pojavila se do sada u SAD i Kanadi, a Svjetska zdravstvena organizacija upozorava da je to jedna vrsta svinjske kuge slična onoj koja je pandemijski 1928 godine harala svetom. ZA SADA NEMA CEPIVA PROTIV OVE GRIPE, saopštava Svetska zdravstvena organizacija. Gripa još uvek ima lokalni karakter u zemljama u kojima se pojavula, ali se ne može i ne smije zanemariti mogučnost pandemije i to na duži period.

  ZA SADA NEMA CEPIVA PROTIV OVE GRIPE - namerno sam napisao velikim slovima, ne da širim paniku, već zbog toga da skrenem pažnju na TEŠKU IRONIJU svojstvenu samo onima koji su doneli i objavili svoju odluku:

  Hrvatsko Ministarstvo zdravlja, rekao je ministar Drago Milinović, osiguralo je 40 miliona kuna ( oko 5,5 miliona Evra) za NABAVU CJEPIVA.

  Ovu informaciju HRT već dva dana vrti na svojim informativnim emisijama, a može se pročitati i na TTXT njihovog prvog i drugog programa.