Prijava
 1.    

  Ha!

  Borbeni poklič koji nastupa naknadno, nakon uspešno izvedenog ataka na nečiju ličnost ili sferu interesovanja.

  "Ženo, smaraš me bre, idi u pičku materinu! Ma znaš šta? Ispostaviće se da onaj tvoj Turčin ima ćerku! Ha! Reče mi Žikica, i njegova žena prati tu glupost, čula negdje! Kako se osećaš sada kad znaš rasplet? Ha!!!

 2.    

  ha

  riječ koju izgovaraju psihološki vampiri, dakle njome kao zubima ili iglom sišu vašu krv ili energiju dok se ne umorite
  time pokazuju da ste džaba pričali, da vas ništa ne čuju i ne razume, da ih boli briga
  to uzrokuje u vas ogromni umor i bijes jer džaba trošite glas
  također to su osobe koje zaspu sjedeći dok im nešto čitate ili pričate, ništa ih ne zanima, ali zavedu vas da počnete pričati, da izazovu patnju i razočarenje u vama, kad skontate da ste džaba pričali na fazon kurcu pričaj muda pukoše
  izuzetak su gluhe osobe koje stvarno ne čuju, ali bi željele da čuju, ali one vas neće ni zapričavati koliko vampiri

  Sin: Kevo, gledaj ovaj dio, ovo ti je taj film Olympus has Fallen, moj omiljeni, gledaj sad kad napadnu avionom Bijelu kuću, isto pravo, gledaj sad...
  Keva: Ha...joj pa jesam li ja zaspala?
  Sin: Pa jesi to zaspala p ti m? Kako te ništa ne zanima? Ne zanima te čak ni moj najbolji film, ni omiljena pjesma, ni najvažnija vijest? Haj sad mrš napolje, nema izležavanja u mojoj kući. Ih, ne može to tako. Misliš da mene tvoje gluposti zanimaju. Bit ćeš bijena ne budeš li slušala. Po noći se spava, a ne po danu ili kad je nešto zanimljivo. Ja džaba pripremao sve ovo da ti pokažem. Ne mere to tako.

 3.    

  Ha?

  Uzvik kombinovan sa "jebo sebe ako sam ga razumio" facom prilikom gledanja i slušanja reklama farmaceutskih proizvoda, a sve to zbog osobe koja čita ono prokleto uputstvo o lijeku.

  Glas sa reklame: "Prije upotrebe pažljivo pročitati uputu o lijeku. Za obavijesti o indikacijama, mjerama opreza i nuspojavama upitajte svog liječnika ili ljekarnika!"

  Obični slušalac: -"Ha?"