Hairy retro

Цар Душан 2010-06-28 01:04:54 +0000

Пионирска категорија порнића с краја 70-их. Глумци су на аудицији бирани по систему "што длакавије, то боље". Сушта супротност данашњим, од главе до пете издепилираним. Омиљени су код старије генерације, а нови нараштаји их се гаде.

Назив филма - "Маљави водоинсталатер"

Док се он сагиње да извади из торбе француски кључ, запостављена домаћица му мерка дупе. Не могавши више да се суздржава, баца се на њега и цепа му поткошуљу, откривајући кудрава прса. Он је хвата једном снажном ручердом и баца је на кухињски сто, док другом руком склања сецкану шаргарепу и пашканат. Зубима јој кида кецељу и зарива вилицу у њену добрано пошумљену минџу...

3
103 : 8
  1. Aaaaahaha, paškanat, umredoh... Pretpostavijo sam da misliš na paštrnak, pa reko' ček' da izguglam, kad ono zovu ga i tako, e onda sam se stvarno izvrnuo iz stolice. :) (oktobra 2009. tri nedelje konsultacija preko Skype-a me je koštalo da saznam kako se to zove)

  2. Vintage... је још један стручан назив... ваљда... +

Omiljeno za [2]

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.