Prijava
 1.    

  Hajde opet, nisam gledao!

  Nema ništa od toga! Rečenica kojom te očas naprave somom sa četiri kopita. Češeš se gde te svrbi, ali svrab ne prestaje.
  Idealni izraz za ubijanje u pojam, ubijanje želje za napretkom ka zacrtanom cilju. Zbog samo jednog razloga: "Bogomdani" svedok čije oči paraju mrklu noć, englesku maglu, gvožđe i sitan šljunak nije bio prisutan u datom trenutku!

  - Druže desetaru, noćas na izdvojenoj straži "Logor 2", na stražarskom mestu 1 ubio sam kravu, a po PS-u, sleduje mi sedam dana nagradnog odsustva!
  - Hajde opet, nisam gledao!
  - Ali, druže desetaru...
  - MIRNO! Vidi ga, on bi da se raspravlja...

 2.    

  Hajde opet, nisam gledao

  Definicija čistog baksuza, neponovljiva pobeda jebena koju niko nije video, a mogli su... Samo da su pogledali, šupci! I šta sad? Ništa! Niko ti neće poverovati, a ponoviti ne možeš jer te zešće ukenjalo. Svo ushićenje zbog učinjenog akta, izobličilo se u jedan ogroman proliv sa bolom u stomaku.

  :ršh abum kum ijudž jtum arrscaaa:
  Okrenuli su se, izubijan, izgreban i prljav momak ležao je u bari u dnu stepenica, ruka mu je bila visoko u vazduhu držeći potpuno punu otvorenu staklenu flašu piva.
  - Zajebi ti to druže, možda si samo poslednju stepenicu profulao, nismo videli... Ajd opet!
  - Znate šta, naduvani skotovi? Uteram vam materi obojici za svaki stepenik po triput!
  - Znači nijednom! Opaaaaa!

 3.    

  Hajde opet, nisam gledao!

  Zajeb recitatora stiha. Satirični pokušaj da se dozove i ponovi neponovljivo.

  - Brate, zašto izgledaš kao da si uspečno izlečen i pušten iz "Crne Reke"?
  - Zakucala me mala Maja pesnajom u glavu nakon pola sata muvaže, jer sam pogrešno protumačio njeno: "hoćeš da mi vidiš macu?", pa sam je momentalno uhvatio za istu, dok je ona mislila na njeno mače u torbi, jebao je fenseraj.
  - A duvaj ga seljačino, aj' opet, nisam gledao!