Hardkor pornić

Самхаин 2009-10-01 20:56:19 +0000

Тешка порњава. Често имамо прилику да је гледамо на ТВ-у, па чак и на државној телевизији. Радња се обично дешава када се сретну неки домаћи и иоле јачи европски клуб у фудбалу, а нама (навијачима) остаје да бројимо колико га пута наши тимови приме, по принципу бројања: 1,2,3,4,5... Овакве експлицитне сцене на терену смо проживљавали и са репрезентацијом (СП у Немачкој), али ако су ти дани прошли, остаје нам нада да ћемо дочекати боље дане и за клупски фудбал.

А некада смо ми карали...

6
43 : 13
  1. Jel ovo aludiras na utakmicu Partizana i Sahtjora?

  2. Ма мислим на све бламаже наших тимова у Европи, која су у последње време све чешћа, а рачунам и оне срамоте репрезентације од пре. Не сећам се кад смо ми нагузили неког, јбт.

    Сајт је прс'о па зато дрка коментаре, средиће то модови.

  3. a nekada smo mi karali:)))))))))))))))))))))))))))))))))))

  4. Bejasmo nekad evropski Brazilci...:(
    +++

  5. A koje smo mi karali? Ove s druge slike?

    Moguce, moguce... 4. s leve s trane i 2. s desne i deluju bas poznato. A tad sam i bio mladji.

  6. Карали смо Конго док се та држава још звала Заир. ;) Иначе, пунили су Звезда и Партизан пре, посебно Звезда. А ти са друге слике су исти ови са прве, само снимани одназад.

Najnovije definicije

Rekli o sajtu

Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.

Psiholog · 20. Februar 2011.