Prijava
 1.    

  Harmonikaš

  Najveći jebač među muzičarima. Svaku pevaljku koja dođe u bend, on mora prvi povaliti, najlepše gošće na svadbama i ispraćajima, on je kresnuo. Kada ga vide kako razvlači harmoniku, žene razvuku osmeh, a kasnije i noge. Pevači i svi svirači narodne ali i rok muzike ne mogu da mu priđu kada je u pitanju broj žena sa kojima je bio. Nakon burnog života, osniva porodicu ali nastavlja da uveseljuje snaše na narodnim veseljima.

  Svadba.
  Iskusni harmonikaš se dobro najeo, malo popio i otišao do wc-a, kako ne bi morao posle da prekida svirku. Izlazi, u brzini zaboravlja da zakopča šlic, uzima harmoniku i prilazi domaćinu: "Gazda, odakle da počnem?“
  Ovaj ga pogleda onako raskopčanog pa reče: „Majstore, samo mene preskoči, pa redom!“

 2.    

  harmonikaš

  Dupli autobus sa gumenim zglobom u sredini za lakše skretanje, koji se prilikom prolaska kroz krivinu izvija i rasteže, kao kad se svira harmonika. A iznutra, u sredini ima onaj metalni krug, na koji deca obožavaju da stanu - jednom nogom na njega, a drugom na običan pod, pa da “surfuju” dok bus skreće.

 3.    

  Harmonikaš

  Muškarac koji upražnjava maratonski seks, sposoban da gustira ženu kao srednjoškolac produženi espreso. Navikao je na predigru u trajanju prosečnog pornića, dok igra poprima oblik epske fantastike u tri toma. Ženu koja je bila sa harmonikašem prepoznaćete po uočljivom "čaplja" hodu, noge između kojih zjapi dobrih deset centimetara, dok onima kojima je harmonikaš stalan partner ume da se ogadi apsolutno sve što podseća na muški ud. Što je mnogo brajko, mnogo je.

  - Šta ti je Svetlana, što hodaš k'o da su te na kolac nabili?
  - Kolac, i te kako! More razvlačio me onaj moj harmonikaš k'o dugmetaru celu noć. Jedva sam pretekla! Gde ćeš s tim krastavcem na mene?!
  - Ama jevtino, 45 dinara kilo, koj' ti je?

 4.    

  Harmonikaš

  Veoma mršava osoba, žgoljo; njegova rebra mnoge asociraju na dirke na harmonici.

  - Svi se ugojili, Vlada ost'o isti. Na prošlom sistematskom mu se rebra videla, u kartonu piše neuhranjen... A jede k'o lud! Vidi ga sad - nimalo se nije promenio...
  - Šta ćeš, harmonikaš...

 5.    

  Harmonikaš

  Ribolovac koji opisuje veličinu svog ulova.

 6.    

  harmonikaš

  Cika sa zlatnim zubom, pivskim stomakom, koji "plete" po dugmicima i lepe mu devize na celo. :)

 7.    

  Harmonikaš

  U 99% slučajeva muž ili dečko atraktivne pevaljke lokalnog benda koji hara seoskim zabavama/vašarima/poselima.