Prijava
 1.    

  heroin

  najpopularnija droga danas koja osvaja tržište svojom ekstremno niskom cenom.
  ono što uništava mlade lajfere.

  -I onda ti brate mi uzeli jedan kvoter, džabe 500 kinte, a onaj uopšte nije valjao, znaš onaj od 300, mislim lepo kažu jbš beo pajdo, dodaju tablete lopovi.
  -Reci mi, da li ste vi normalni??
  -Ne mi smo samo ekonomični, vutra je tebra mnogo poskupela.
  - 0_o

 2.    

  heroin

  herdža,hors,dop,pdo,pajdo,ujdo,bura,urabunje,žuto,tožu= Z L O

 3.    

  heroin

  Prvih par puta uzmeš da bi ti bilo fino, ostatak života da ti ne bi bilo mnoooogo loše.

 4.    

  Heroin

  Droga sa jednim od naviših stepena psihičke i fizičke zavisnosti. Razmatra se korišćenje u medicinske svrhe u cilju lečenja zavisnih od Coca Cole.

 5.    

  Heroin

  Najefikasnije sredstvo za lecenje alkoholizma

 6.    

  Heroin

  Lek za usamljenost,nikada nisi sam uvek imas drugara koji se zove zavisnost.On je toliko kul da ga boli za bilo kakve obaveze sa njim je zurka non-stop.Heroin takodje daje smisao tvom praznom zivotu pre njega nisi imao nikakav cilj sada imas - da nabavis jos heroina!Takodje stices nova znanja i vestine naprimer kako da krades stvari svojih ortaka ili pruzas oralni seks za novce.I naravno svi znaju da ako zelite da izgubite 20 kilograma dosao je kraj mucnim dijetama.Heroin i'm lovin it.

 7.    

  heroin

  U narodu poznat kao DOP....ZUTO....PAJDO...., sve u svemu opasna DROGA.

  Tri robijasa, jedan na lsd, drugi na koki, treci na HEROINU. Prave plan o bekstvu iz zatvora. prvi kaze ajde da se pretvorimo u duhove i da kroz kljucaonicu nestanemo. drugi predlaze STA U DUHOVE AJDE DA SRUSIMO OVAJ ZID SVE RAZBIJEMO I ODEMO. treci na heroinu sedi gleda ih i predlaze
  ajmo sutra

 8.    

  Heroin

  Muž od heroine.

  Bred Pit

 9.    

  heroin

  Droga koja ti pomaze da ostanes vecno star!!!

  Smoke and fly... Ostanite retardirani....:-)))))

 10.    

  heroin

  Albansko-šiptarska droga čije poreklo vodi iz zemalja turske ili Pakistana I irana čija je svrha da okupira dopaminsko-neurotransmisivne bolesti.Bolesnici zaraženog mozga ovom
  bolesti smatraju(dop)srpski naziv za Heroin ,koji do ulaza medju moždane komore celbereuma proizvodi naglo dopamin hormon mozga koji reguliše hipofizu ista proizvodi i adrenalin i dopamin, dve supstance koje nakon ulazka u membranu razara vezane ćelije dendrita i neurita koji medjusobno uspostavljaju kontakt izmedju neurona.Iako najjeftinija važi za jednu oprosti se od života drogom.

  Svi čekaju h5n5/aeroflu./sve osim Moldavko
  Sori za greške bio sam kontuzovan

 11.    

  heroin

  Gudra koja kod prvog fixa izaziva osjećaj 100 puta jači od najjačeg orgazma.