Prijava
 1.    

  Hijena

  Bljak!
  Ako je panda Božja šala, onda je hijena đavolja...
  Iako izgleda psoliko, ona je iz porodice mačaka ustvari. Pegavo telo, glupi smeh, strvinar... Njen stomak može SVAŠTA da svari. Ali, uz to, ima takav silovit ugriz da može afričkom bivolu da pregrize butnu kost. Ponekad i lovi, tako da.... Ne bi hteo da naletim na njih.
  Kad su u manjini su kukavice, ali kada su u grupi mogu da budu vrlo agresivni prema svima (Da li vam do sada zvuči poznato? Potseća vas na nekog?). Čak se rangiraju u grupi po smradu :D
  (Naučnici su poprskali 2 niskorangirana mužjaka smradom truleži i oni su enormno porasli u lestvici čopora)
  Žive u hejearhiski organizovanim čoporima u kojem je jedna ženka dominatna i glavnokomandujuća, ali najbolesnija stvar je što, zbog enormnog lučenja muških hormona kod nje, razvile su se muške karakteristike polnog organa. Tj. ima veoma uvećan klitoris (skoro kao penis) i neke kese što potsećaju na mošnice.... Brrrr....
  I mužjak mora da krivuda oko svega toga da bi mogao da "uđe"....
  Brrrrrrrrrr.......Opet.
  Sve u svemu: BLJAK!

  Mužjak Hijene: -Hehehe! Ćao lepotice, kako se zoveš? Hehehe!
  Ženka Hijene: -Milorad!

 2.    

  Hijena

  Epitet za pohlepnu, škrtu, osobu bez mere i obzira. Vrhunski grebator i badavadžija. Iz celog čopora najviše jede i pije a kad treba da se skuplja kinta tu je hijena majstor eskiviranja. Žvake za hijenu predstavljaju posebnu poslasticu.

  -Da zovemo i Peru večeras?
  -Jesi lud?
  -Što?
  -Pa ako zovemo tu hijenu treba da kupimo vola i opet ćemo ostati gladni.

 3.    

  Hijena

  Poslednji nivo gradacije nečijeg smrada.Ne može gore od toga,do zla Boga,peku oči koliko vonja neko,jebe kevu i zavija sarmu kako bazdi...

  X:"Tebra,palim kući,bio sam na fudbalu,smrdim k'o hijena.Znači žasu!"
  Y:"Libo te ckura,naši smo.Sedi da ubijemo par piva..."

 4.    

  Hijena

  Reč je o inteligentnom, ali svirepom sadisti koji svoje žrtve jede žive. Kao da nije dovoljno što ih je pobedio, nego i poslednji trenuci protivnika treba da budu što bolniji. A sve vreme se smeje. Naglas. Đavolski. Zlosutno. Oni kipe od moći i slepom željom za još većom. Da li je to tvoj šef koji sa tobom radi šta hoće, ili neka zaštitnica srca tvoga koja je isto otkinula i bacila istočno od raja, ili pak tvoj kvazi najbolji prijatelj, nije bitno, jer cilj je isti kao i zadovoljstvo nakon toga. Oni te ne gaze, oni te proždiru žive. Kanibali rade to zato što moraju, a oni zato što hoće. I mogu.

  Međutim, ti više nemaš šta da izgubiš. Ali hijena ima. I ti se nećeš smiriti dok uništiš poslednju nadu svom novom protviniku. Dok ne progutaš i poslednji sjaj života koji je ostao u njemu. I nećeš se smiriti dok to ne učiniš. I smislićeš plan koji je toliko savršen da ti već sada ide voda na usta. I sprovešćeš ga u delo. I šta će se na kraju desiti? Stajaćeš nad tom istom hijenom koja je tebi uzela sve, i dok ti oči dobijaju zlosutnu crnu boju, gledaćeš je, i proždrati. Celu. Odjednom. I tek u tom trenutku ćeš shvatiti da si ti ta hijena koju proždireš. I shvatićeš da ti se to sviđa. I neće ti biti krivo, i nećeš se osećati kao biće pakla... Nećeš osećati. Jer ti više nisi ti. Ti si zver.

 5.    

  Hijena

  Zverka srodna šakalu.
  Pro grebator, netipični lešinar. Čeka da uloviš neki čips ili sok u prodavnici i tada čerupa.
  Taj nikad nije kupio. Taj ne odmara, taj vreba.

  - Imaš žvaku?
  - Imam, ali brže uzimaj, da ne snimi Đole hijena, odma dovede čopor, mogu da se pozdravim sa orbitom..

 6.    

  Hijena

  Kvalitetna vutra koja održava efekat bar 4 sata. Prvih pet dimova odaje ukus vatre i ljutine pa se obično puši uz konzumaciju vode.

  - Oćeš dimić?
  - Preskočiću ovaj put. Ta hijena me nekidan držala ukočenog čitavo veče. Jedva kući dođoh.