Prijava
 1.    

  Hipokoristik

  Rođena keva mu je tepala „Milice“ iako mu je pijani kum po rođenju, između nalivanja tastovačom i rafala iz Zastavine jurišne puške M21, nadenuo partizansko ime tipa Obrad. Majke školskih drugara su ga zvale „sine“ i davale mu najveću krmenadlu kada svrati na ručak jer je tako fin, vaspitan i nadasve uglađen. Posle su svojim sinovima danima ispirale mozak njegovom finoćom i hvale vrednim manirom da ne prdi za stolom.

  Balaševićev Bane je nacistička skinjara u poređenju sa našim hipokoristikom. On je toliko ispravan i uštirkan u bonton da bi na povraćanje naterao i počasnog predsednika Gej udruženja San Franciska. Mukica. Zeka peka kuca maca bebica maza lunja bambiša. Erik pre nego što pojede bananu, dečko njene drugarice, lokalni Hju Grant.

  Na hleb da ga mažeš, bez aleve da ga jedeš, na ljutu ranu da ga priviješ. Šećerko. Toliko je sladak da je to otužno, pizda mu materina ona vaspitana.

  - Kupio mi ovaj moj bačje karanfil za Dan zaljubljenih, garant će večeras tražiti da mi svrši u stau. Jebote, karanfil, kao da me saranjuje.
  - Jao, to je lepo. Mislim to za karanfil. Meni je moj Obrad darivao 101 ružu. Sam ih je kalemio, zalivao i aranžirao. Kuca moja lepa. Meda medeni. Slatkica moja baršunasta...
  - Hm, veoma flafičasto. Nego pazi ovako, taj tvoj je previše hipokorističan, to je kao da vojsku nije služio. Otpusti tog evnuha, a ja ti dam broj Duleta Pitona da ti pročisti anal. M?

 2.    

  Hipokoristik

  Onaj koji se manje okoristio.