Prijava
 1.    

  Humanitarac

  Po defaultu stranac koji je dosao na Balkan da zgrne lovu i u proseku zaradjuje 5000 do 8000 eura mesecno u zavisnosti u kojoj organizaciji radi. U svojoj zemlji nikada ne bi mogao toliko da zaradjuje jer je:
  -neobrazovan
  -debeo i na ostale načine neugledan, bubuljičav recimo
  -neduhovit
  Pored soljenja pameti i pokušaja da otpočne uzgoj kikirikija u Leskovcu iako mu sve babe koje intervjuiše na terenu kažu: „Neće ti toj uspe sinko, mi smo ovdena navikli na papriku“, bavi se ponekada i špujuniranjem za smešne obaveštajne službe Miki Maus zemalja zapadne Evrope u pogledu političkog i vojnog uticaja, kao što su pre svega Švajcarska, Austrija, Luksemburg, Republika Irska ili Poljska u zadnje vreme (ozbiljni špijuni ozbiljnih zemalja ne rade ništa sem toga).
  Voli Beograd najviiše na svetu jer se za male pare provodi 16 puta bolje nego u svojoj zemlji a kad mu i to dosadi upali službeni džip i skokne do Sofije.
  San debelog humanitarca je da se oženi srpkinjom što bude obično sponzoruša iz Lajkovca koja mu je bila prevodilac i pokazuje je mami i tati iz Bazela u pauzi izmedju dve misije u Sudanu i Jugoistočnoj Osetiji.
  Ono što je poglavici galskog sela u Asterixu najveći strah, da mu nebo ne padne na glavu, humanitarcu je strah od moguće misije u Izraelu, gde opet postaje golo govno, lokalno stanovništvo (Jevreji) ga ne jebu dva posto, a sve je skuplje nego u Londonu.

 2.    

  Humanitarac

  To je jedan od onih likova, koje verujem da svaka osoba poznaje. Onaj koji ne bi dozvolio da se nijedna devojka/žena na ovom svetu oseti manje vrednom od drugih....ma kako god one izgledale.
  Njemu je fizički izgled najmanje bitan. Rupa je rupa, samo da je žensko. Jebe sve gde ima prođu. Kad bi imao album sa devojkama sa kojima je delio postelju, taj album bi imao naziv ''pustolovine na safariju''. Brkate, debele, krezave...ma ko da je to bitno.

  :piće, muzika, atmosvera se zakuvava, sto naspram stola stoje tri devojke i 3 mladića:

  -mladići: daj da im uletimo klizeći, vidiš da nas odmeravaju....
  -A: ja ću ovu plavušu!
  -B: ja ću bilo koju osim ove debele!
  -C: ma što bre, meni je i ona nekako slatka...(već zamišlja scene eksplicitnog sexa sa dotičnom)

 3.    

  Humanitarac

  Parazit koji zarađuje na tuđoj nesreći. Naravno, te nesreće su izazvale vlade zemalja iz kojih dolaze "humanitarci".

  Ako mu se posreći, humanitarac može da spoji lepo sa korisnim (za njega lepo i korisno). Na primer, humanitarac-pedofil dobije da radi u jugoistočnoj Aziji.

 4.    

  Humanitarac

  Vukajlijaš koji deli pluseve iz smora ili neznamnijaizkograzloga!