Prijava
   

Hvala!

U suštini, molio bih vas da prestanete s glupim pitanjima. Ne, ne znam zašto nema mira u svetu. Ne znam zašto smo u kurcu; i ne, taste, nisam završio državni fakultet, išao sam na privatni, tako da ti ne mogu odgovoriti na tendenciozno pitanje u vezi plana ekonomskog oporavka zemalja bivše SFRJ.

U modernom selebriti establišmentu, neko kurčeve pameti je uveo pravilo da ako prodaš 100 soma CD-ova moraš imati stav o svemu. Moraš biti upućen u sva dešavanja i mora te boleti kurac za položajem Albanaca u Donjoj Pripizdini. Nisi čovek ako nemaš stav.

Iako ima anđesko lice i bulju brazilske favele, misica mora znati zašto je ovaj svet tako surov i zašto mali bušmani nemaju šta da jedu. Ona mora osetiti empatiju prema svima koji su samo kolateralna šteta ovakvog načina života. Pusti je da jebeno prošeta guzicu pistom i uzme ček od soma evra i vikend za dvoje na Srebrnom jezeru. Ok, mir u svetu se podrazumeva. Elem, kad već vidiš da nisi stvoren za ovaj razgovor, samo reci: "Hvala!" pre nego što se neka šteta napravi.

- S nama je večeras mis Šumadije i Pomoravlja, jedina i neponovljiva - Grozdana Živanović.
- Dobro veče.
- Grozdana, kako se osećate nakon osvojenog prvog mesta na prošlomesečnom izboru?
- Divno, zaista divno. Moram reći da mi je veoma drago što je žiri glasao za mene i slobodno mogu reći da su svi ti ljudi danas moji prijatelji jer su mi pomogli kao niko do sad.
- Nego, priča se u poslednje vreme da su misice i lepe žene uopšte samo lepa ljuštura ispod koje se krije olupina. Kažu da je lepota jedini Vaš atribut. Kako Vam se to čini iz Vaše perspektive?
- To su samo glasovi ljubomornih ljudi, znate. Ja studiram na školi za marketing i menadžment u Jagodini. Uskoro ću završiti drugu godinu i nadam se da ću nakon manekenske karijere otvoriti svoju agenciju za promociju mladih i lepih devojaka.
- Vi ste ekonomista? To znači da ste upućeni u dešavanja po pitanju ekonomije?
- Pratim koliko stignem. Ono što je najbitnije je da se svima pruži šansa i da političari shvate da svi trebamo biti jednaki i imati iste šanse od početka.
- Da li mislite da političari van Srbije dele Vaš sud, i da li se možemo nadati nečemu boljem u budućnosti?
- Ovaj... to ti bilo to. Hvala! I samo da naglasim svima da od ljubavi ništa lepše nema. Ljubite se i volite.

Komentari

plus. jel te to neka misica poljubila pa ostavila? lololo

Јок, фратело, дошло ми онако. Сви нешто имају ставове, упућени у све. А љубио сам мисице, ал' у образ, мада се и то рачуна, не?

dobro je, mlad si još, tvoje vrijeme tek dolazi :)

Није толико лоше, дапаче.

drago mi je da sam ovo pročitao

Ume ovaj dečko i nešto valjano da napiše :)

Он хоће, он може, он има штелу.
Код нас убосни тако кажу.