Prijava
   

Ideja na Varta baterije

Odnosi se na poslovnu ideju koja donosi određeni novčani suficit ali tokom jako kratkog i zanemarljivog perioda. Obično je sprovode jedinke koje vise na birou više od 5 godina te moraju nekako sebi zaradit hljeb. Život im poručuje da diploma, nakon svega, nije ni za kurac. Pare koje nadođu kao produkt ovakve ideje obično su dovoljne da pokriju tri izlaska, malo eksera i dvije pakle efem cigareta.

- Nećeš vjerovat kakva mi je ideja nadošla sinoć dok sam cijepao drva babi Vukosavi. Puno sam razmišljao i mislim da je ovo čist pogodak. Znači, obzirom da nema obućara na Berkovićima kako je onaj nesretni Ognjen izvrnuo vrat kontam da ja otvorim nešto na taj fazon. Prije faksa sam završio za obućara i poznajem materiju.
- To ti je najobičnija ideja na Varta baterije. I ovo malo starkelja što se osmjeli da dođe u tu tvoju nazovi radionicu donijeće ti taman toliko para da se rokneš nekim jeftinim pištoljem. Plus Ogi se vraća najdalje za dva mjeseca, a kad on dođe možeš ključ u bravu.

Komentari

Један велики плус за моћни ФМ плави. Ко то није пушио, не зна шта је цигар:Д

Сви смо на томе почињали. Отац дувана! Каки курац малборо кад двије марке можеш дат за ефем или трокадеро

Фм, Дуне, Трокадеро, Марбле, Неро, Корзет, Мерлин... уносан је то бизнис. За 5 марака кутија ФМа и дволитра. Ем си припит ем имаш пушити, а за те паре не можеш малборо ни узети:)

sve ai bolji i bolji boljo!

bolji bolji boljo hahahahah

ауторе панинаро, свиђа ми се ваша ажурност на дефиницијама

буљи биљи бољи кхахахах

ауторе панинаро, увијек нам давајте ваше искрено мишљење ради продуктивности нашег рада

SVI ZA JEDNOG, JEDAN ZA SVE, DRUGARI!