Prijava
   

Idiot

U antičkoj Grčkoj naziv za osobu koja nije bila politički orijentisana, tj. osobu koja se nije bavila politikom.

Sada i ovde, uloge su zamenjene.

Komentari

E, ljudstvo, evo je definicija dana! Ne štedite palčeve! Bravo, prijatelju! Baš smo ga zamenili, totalno smo ga zamenili...
+++++

Битно је да се свиђа пробраној екипи ;)

Pa jes, SlavkO, popularnost je precenjena... evo ti još jedan pa kud puklo da puklo
+

A turio sam je i u omiljene... volim često da se pogledam u ogledalo. Ova tvoja će mi pomoći, da ne ustajem od kompjutera... :)

Знаш, ваљало би измислити монитор са рефлесксивним екраном :) Убијеш две муве једним ударцем.
Наравно, све на дугме, да се разумемо. :)

Taman posla da podižem ruku na muvu; samo dugme! :) A tek na sebe... mada, u svetlu tvoje defke, zaslužili smo svašta...

Љетовање на неком од Карипских острва, под хладом палме, где ћу бити окружен десецима невиних домородачких пичака које се отимају око мог. Е то је оно што ја заслужујем.
:)

Skromnost se uvek cenila Slavk0, sinak :)

+ za defku

Predraže, s obe noge stojim čvrsto na zemlji. :)

Imaš plus! Veliki!

jNy, као што рекох прасету горе...;)

А кад ћу ја да напишем дефиницију дана? Аааааааааааааааа...

Evo je, DEFKA DANA! Za to smo se borili, prijatelju SlavkO! Čestitam, viziraj pasoš za Karipska ostrva!!! Vuka šalje svakog definicijatora dana tamo na tri dana...

Зашто имам осећај да повратна карта не улази у тај аранжман?

Оде у омиљене. +

Хвала, хвала. Искористио бих ову прилику да цитирам једну дивну жену, великог хуманисту и још већу моралну величину, Бритни Спирс.
"Оооопс, ај дид ит аген!".
:)

Ovo je definicija dana?! Nije losa, ali nije ni blizu elite. Eto sta bude kad padnu standardi. SlavkO, imas smisla i stila, ali ovo jednostavno nije dovoljno dobro. Nije do tebe, vec do mase koja glumi ludilo. Kako god, ja cu da ti zadenem jedan virtuelni minus i nadam se da niko nece doziveti nervni slom zbog toga. zz :)

Е ово је изненађење. Нео, откуд ти? Мислио сам да си баталио ову игру?

Hejtovanje ili sajt? Ma nisam... A i kako ti mene znas, prepoznajes, whatever?

Сајт. Из прича, кад сам дошао овде читао сам пуно по форуму па тако знам и за неке људе и догађаје пре мог времена. Не смета ти ваљда што ти не персирам?

Naravno da ne. Zasto bi mi persirao? :) Ovo je Net, gubljenje vremena da ne kazem... Nisam nista batalio, nema potrebe za tim. Volim da dzabalebarim za tastaturom kad je vreme lose. Samo kad je lepo, onda odem pa sutam loptu. A neki ne. U tome je uvek i bio problem.

Знам и на кога мислиш :)

SlavkO, šta će ti povratna karta sa Kariba?!? Ne bi škodilo ni nama malo defaka sa ukusom mora & soli...

+++++++ Jeb'o si mu kevu!

Пази политичари нису идиоти, да јесу, неби знали да краду толике новце и троше на свој луксуз. Они су багра корумпирана, бескичмењаци, аутсајдери који су само кроз смутљиву политику и крађу коју им обезбеђује иста та политика могли да направе нешто у животу. Да су којим случајем пробали неки посао на ''ферку'' пропали би јер су непоштени и нико са њима наби пословао...Идиоти су јадни људи који су покупили лош генетски материјал и рођењем постали неперспективни талог, због своје интелектуалне инфериорности, ипак + због доброг контраста...

Ja se izvinjavam, ali idiote su nazivali one koje nisu hajali za svoj polis, koji nisu hteli da se žene, prave decu, a ne samo na one koji se ne bave politikom(ali jeste i to).

Manko, poenta je: MI smo danas & ovde postali idioti ali ne zato što se ne bavimo nego zato što se BAVIMO politikom... što nam je postala sudbina. To je jedno od tumačenja ove defke... koja se može tumačiti i možda na još koji način...

Covece kakvo znanje...a tek duhovitost

Контам него стварно не волим политичаре, баш их не готивим, па кад год се они помену добијем потребу да их попљујем :)

+ за правника :)

Manko, to se slažem: SVAKI razlog za pljuvanje po političarima je dobar...

Мени је жеља да будем политичар кад порастем. :) Но тренутно се задовољавам кењањем пред ужим кругом људи.

Ovo je jedna od "definicija dana" zbog kojih cu prestati da dolazim na ovaj sajt!

Plus, iako nisi u pravu. :) Vama se čini da su oni idioti, ali oni su pametni a mi smo budale. Inače ne bi bili puni para i ostalog =)