Prijava
   

Italijanska televizija

Vidi se ko je bio začetnik leba i igara. Svaka emisija je "emisija zabavnog karaktera". Na sve strane pršti vatromet, prosečan studio je veličine omanjeg grada, klovnovi, žirafe, gigantske sise svuda, šimpanze, nakaze, igračice, fešta, ludilo. Kao dete Žikine šarenice i Grand šoua, samo na kokainu i izmrvljenim ekserima. Vest da je poplava u Indoneziji odnela milion života iznosi sisata spikerka uz pratnju žonglera vatrenih čunjeva u pozadini. Studio ispunjen hiljadama gledalaca oduševljeno aplaudira dok ansambl kepeca iz Napulja pravi kulu žeđi.

- Vest dana, premijer Berluskoni podneo ostavku! Ali, pre toga, pogledajmo paradu slonova uz prateću muziku.

Komentari

Klovnovi, žirafe... Hm... Studio veličine omanjeg grada... Da nije možda Jagodina posredi?! XD

Uglavnom tačno, plus.

Doduše imaju i neke normalne emisije- Porta a porta na Rai Uno, Sottovoce takođe, na Rai Tre su skoro sve emisije edukativnog karaktera.

Italijani su roditelji satorskih studija. Mi nismo losi ucenici, ali su zato Rumuni sampioni. Omanje, lokalne televizije velicine TV Most u Novom sadu, imaju svoje hangare, i obavezno svoje produkcije.

Dragisicu mislis valjda svoje garaze.

Sjajno!++++fejvorit!++++

Odlično zapažanje! + k'o kuća.

jooooj, znači već za ovo vidi se ko je začetnik leba i igara si dobio zvezdicu, mrzi me sad da citiram tacita :))) a kako dalje čitam - svaka čas'

Hahahahahahha! A kad se samo setim kada je naš domaći kanal NS+ otkupio prava za emitovanje kviza "Colpo grosso", erotsko-zabavnog karaktera!

Berluskoni se i obogatio zato sto su njegove televizije bile pokretaci tih show programa.

meni su kepeci iz napulja najjaci.hahahahahaha

И сруше пола града кад снимају "Скривену камеру" +

hvali ti ! iskezio sam se :DDDDDDD

Ovo je jebeno dojajno.

Dakle ti Wojtece smatras da ja uopste nisam vredan tvog odgovora, jel tako? Cutanje cu shvatiti kao odobravanje. Ako nije tako onda mi daj dobro objasnjenje posto si ipak moderator. Mada ako se i svi ostali moderatori slazu sa ovim i niko ne zeli da odgovori na moje pitanje onda razumem da se velikom broju ljudi ne svidja moje pisanje time i moje pojavljivanje na ovom sajtu. Do sada nisam stvarno nista napisao sto je po ukusu moderatora i veceg broja "bitnih" autora. Dakle molim vas da me banujte na neodredjeno i da kao razlog navedete da nisam vredan bilo kakve konverzacije. fala

vidi se da cesto gledate italijanske tv programe

колко готивим ову дефиницију