Prijava
   

Ivan Gavrilović tip

200 na sat... u krivinuuu... ee... taj fazon, braćele. E sad, niko ne voli te tipove, kurčeve, palčeve. Ono, klasično stereotipno svrstavanje ljudi u jednu kategoriju ali jbg, ipak je to specijalan soj ljudi, ne može da se ne generlizuje.

Naravno, teško je naći pravi pridev za dočaravanje ove pojave, ali lakše kontanje preko sledeće komparacije - Peđa d boj < Ajs Nigrutin < Ognjen Koroman na kreku < Vlado Georgiev aka Bugar < Ivan Gavrilović. Crnilo.

'Nači, ozbiljan k'o učenik srednje tehničke na predavanju o hiv-u, a disciplinovan kao da je deo fudbalske reprezentacije Srbije. Lakše bi se kontolisalo falširanje Jelene Karleuše nego njegovo ponašanje kad upadne u fleš i krene da provaljuje fazone.

To je onaj lik u društvu što pravi sprdnje na račun invalida, prepričiva fazone iz emisije Ivana Ivanovića, ili pokušava da imitira stenjanje Britni Spirs tokom porođaja. Uvek je pun glupih ideja, tipa uletanje u specijalnu sa fantomkama uz povike "Pravda za Uroša", ili gađanje penzosa psećim izmetom dok čekaju u redu za penzije. Dobro, ovo drugo je do jaja, no nebitno.

Neće ni prvi da pusti muda, više je za priču, jer je donekle i svestan da će teško neko da ga podrži u sprovođenju idiotskih predloga.

Nije duhovit ni pametan, a nema ni ostale moćne osobine, al' je ipak uvek u centru pažnje. Sve u svemu, kad je u društvu, ne ide nikom izrazito na kurčinu ali nekad i dovede sve do ludila, da se zapitaju da li bi lakše podneli da im Boki 13 recituje citate iz knjige Marijane Mateus na uvce nego da slušaju njegove priče.

Možda. Ali on je uvek tu da provaljuje i zrači kao Fukušima, a ujedno i teši ostale kako nisu najveći kreteni u univerzumu.

Komentari

Dobra. Taman da izbaciš nešto prije bana. +

odlična, timpra te sad, jer si oživeo.

НАЈЈАЧИ САМ!

или гађање пензоса псећим изметом док чекају у реду за пензије. Добро, ово друго је до јаја, но небитно.

Крв ми из носа кренула пичка ти материна ненормална! олололо +++

Зајеби ти дефиницију у којој нема пишања по пензосима! :)