Prijava
   

Ja sjeckam luk a komšija plače

Šaljivi način da dočarate slušaocu koliko su tanki zidovi zgrade u kojoj stanujete.

Komentari

Studentski domovi :D

Nova gradnja. Plus

Dajem +,ali foru je pricao ispricao Nesa Bridžis u Ami G-u kada je objasnjavao sex pedera i kineza!

Како год, није лоше :) +

I od mene +! Da nije odabrana, ne bih je spazila!

@Bera A šta ako je Neša Bridžis to od mene čuo?! :) uzgredbudirečeno ne gledam pink a pogotovo Amidžića, ide mi na živce

wooow, odabran sam! Hvala ljudi, srce mi k'o Rusija sad! :)

Rubberman-E onda burazeru moj svaka ti cast ako si mu je ti ispricao :D...ja sam ti i dao plus jer je dobra,ali samo kazem da sam je cuo vec...Ovaj a sto se tice pinka i Amidzica ja iskreno oboje prezirema a Nesinih par klipova na netu mi je pokazao drugar i dopali su mi se...a u jednom od njih je ispricana i ta fora...pozz svr naj... ;)

*prezirem,sve naj... :)

BRAVO! Svaka čast! Zvezda.

Зашто би некоме хтео да дочараш колико су ти танки зидови?

Pa recimooo... probudi te zvuk sviranja u pokušaju iz komšijskog stana u 8:15 ujutro a ti samo par sati ranije došao od ortaka sa slave (u mom slučaju Sv. Nikole prije par dana) i onda te neko pita odakle ti toliki podočnjaci... zadovoljan? :)

Па нисам ја ни био незадовољан, само сам питао...

Već viđeno...negdje. Kad bih se samo mogao sjetiti gdje.

Сине, ово је много матора фора.

Прдне комшија на петом... Итд, итд...

Ал ајде +

Totalno izlizano. Bilo je smesno pre 5 godina, vise nije.

Jaaaaaaaaaaaaoj ! Mrzim prevarante ! A vec sam dao + ! :-( Rekao sam sebi , prvo cu procitati komentare , pa davati ocene , kada su u pitanju dobre defke .

Btw , PSIHOLOGINJO svaka cast matori !

Luka bi mu se naseckao =D

Auuuuu džoni & psihologinjo koji ste vi paćenici... A vidim da su vam i definicije sve do jedne ušle u odabrane! Pa jel vi mislite da je ovaj vaš N.B. vrh komičar i da izmišlja fore (koje su inače malo mlađe od mamuta)?! Ovo što sam napisao vjerovatno jeste staro i znam da to nisam čuo od tamo nekog gulanfera tipa Neše ali što se niko od vas nije sjetio da definiše tako nešto?! Garantujem da ima dosta definicija na Vuki koje nisu izmislili sami autori (čast izuzecima a ima ih mnogo)! Zbog ovakvih nazovi kritičara zažalim što sam uopšte i napravio profil na Vukajliji... Na kraju krajeva, nisam ja taj koji odlučuje bilo šta na ovom sajtu pa prema tome... plačite! P.S. Ima još 10-ak defki na mom profilu pa ako vas ne mrzi dajte mi linkove da znam odakle su. Mnogo sreće u daljem "radu"! :*

Rubberman smiri se, nema nikakve potrebe za eskalacijom sukoba. A vi ostali dajte neki smislen link ako smatrate da je plagijat - to što je neki tamo lik pričao na nekoj tamo televiziji nije obavezno dokaz plagijata. Ajde da je barem pola godine staro, ali nije...

Pozdravio te D. Andrić . Minus

nisam ja rekao da je plagijat,nego sam hteo da ukazem da to nije on smislio!

Mozda bi mi i usle u odabrane da sam , kao ti ," skidao " razne komicare , tv voditelje i slicno. Jednostavno , to nije moj fazon , ne volim plagijate , ne kitim se tudjim perijem . Necu da budem SLEPI GUSLAR ! Da tudje podvige , stavljam u svoja dela ;-) ! ( Pevaj brate - Andrija Milosevic )

Et' hvala ti što si meni slijepom oči otvorio ;) Da budem iskren nisam očekivao da će ovo proći a pogotovo da će ući u odabrane ali kao što već rekoh ne odlučujem ja o tome. Da mijenjam nick u "Filip Višnjić",a? :) A vidim da ti i pravopis nije fazon-piše se perjem ;-)

Kad smo vec kod pravopisa .... i ti bi mogao da ubacis neki " zarez " u tvom izlaganju . Aaaaa , ima jedan , eno ga kod Visnjica ! ;-)