Prijava
   

Jedan od 5 miliona (moždanih neurona)

Nažalost, još uvek aktuelan protest protivnika vlasti pre neki dan održan 50. put. U protestima učestvuje impotentna i konfuzna opozicija, jednako kvarna kao vlast, koja se bori da zameni Vučićev režim da bi iskorišćavala privilegije i mažnjavala lovu kao on i njegovi, pritom vodeći istu 'nit' smrdi, nit' miriše' spoljnu politiku. Proteste podržavaju 'korisni idioti' koji su dovoljno naivni da se stave na stranu nečijeg interesa verujući da će im zato sutra biti bolje. Među njima su razne naivne i/ili glupe javne ličnosti i pretenciozni floskulatori 'intelektualci' koji sernjaju o 'nivou demokratije' i lošem stanju uopšte, ističući nedostatak kulture, morala i obrazovanja kod SNS-a, pri čemu pokazuju svoje malograđansko i jednostrano razumevanje politike.

SMRT SVIM POLITIČARIMA!!!! - primedba autora

Gledati: N1, Novu i emisije poput 'Upizdka smradulje' i 'WC sa Kivanom Dupeuvlakanovićem'

Komentari

+

Inteligentniji je cak i prosjecan SNS bot od ovih kvaziintelektualaca, jebo im Sergej Trifunovic mater u picku retardiranu

mrtva trka!
izgleda su neki 'neuroni' videli definiciju i nije im se dopalo ;)

Dobro tie ovo sociolože srbomrže.

Zbog njih sam došao pola sata kasnije na večeru. Nek se jebu i oni i protesti!

a ništa ne menjaju retardi, haha, samo smetaju ljudima

Vala brate ništa, šetaju, trešti Sindikat kod glavne železničke i nešto pištuću i šatro uzvikuju. Mi (ja i cimer) baš bili u sedmici ka studentskom domu i zadese nas protesti. U suštini, plakali smo od smeha što je zapravo 0.2% Beograda došlo na proteste a nervirali se jer smo zbog njihovih guzica mi čekali pola sata.

Коју си средњу уписао

zaostali u vremenu, nije više jesen/zima '96. ;)

Da je srednja bio bi dom učenika, loša fora jbg

“Smrt svim političarima”, признајем, зајебао сам се, ипак је основна

Pade još niže. To nigde nisam izjavio.

Личе не обраћам се теби хахах

jebač, odjebi, loš si trol

Gospodine, razumem Vas i Vašu frustriranost. Ali među opozicijom (van političara) ima kvalitetnih i školovanih ljudi kojima smeta trenutno stanje i koji se ne slažu sa politikom g. Vučića.

Ejduse, niko isfrustriraniji od nazovi intelektualaca iz opozicionih redova. Molim Vas vratite se u odaje pakla, previše ste živahni za pokojnika.

Глупа дефиниција, ево још један - са дуплог