Prijava
   

Još svega par milimetara do svemira

DMT
Trebao sam da oribam pločice, buđ je loša po zdravlje. Zažmiriću. Tako. Baš je hladna wc šolja. Kako seru, kako samo seru! Nema fleške! Nema tunela! Id'ukurac... Motaj film, neću da gledam ta sranja iz prošlosti. Stani, stani! Hehe prva pljugaaa... Žao mi švece, ostao sam joj kratak tri soma. Ostao sam svima kratak. Ko vas jebe svi... Baš je hladno. Loš trip da se overi sa glavom na školjki. :tup: Taaakooo, ah, kako prija, odmor. Zaista. Ćao đaci! Još svega par milimetara do svemira.

- Š'čuo da je Deky overio?
- Ma ko mu jebe mater.

Komentari

Monogo zanimljiva defka, samo mi trulo kad je toliko anrijel turnament. Daj malo reale, DekY je legenda on ne moze da overi!

Ovo je odličan završetak drogeraškog turnira.

Jedan manje, lolo.

Lepo ste primetili :)

Ali ga je odradio i Jamajčanin kako valja, jbg :)

Kakav tok misli...to je to.

ova mi je realnija od Jamajčaninove, ali on se baš potrudio da ispiše onoliki sastav. Od mene po plus na obe a neka drugi odluče pobednika glasovima.

Дао сам ти плус још јуче ♥

Trebalo je da se puknem bukvarom a ne išlerima...

brutalan kraj neostvarenog a raspustenog comanina :)
+++

Pošto vidim da je glasanje pri kraju, tek sad ću objaviti komentare na obje defke, da ne bi bilo da sam nekog favorizovao.

Odlična defka. Primjer mi je malo suvišan, moglo se neđe ovo ubaciti u tijelo tipa "pričaće sjutra da je deki ovjerio i svi će se čuditi" ili tako nešto al' svejedno jako zanimljiva defka.

Opravdali ste očekivanja i jedan i drugi ;)