Prijava
   

Kad si tražio ja ti nisam dala...

Tužna konstatacija žene ili devojke kada joj dođe iz dupeta u glavu, i kad prepozna da pređašnji dobrodušni otirač za noge, kakvim vas je smatrala, jeste u suštini muškarac, koji ima svoje ja, i petlju da se bori kroz život. Tu padnu reči tipa "Bila sam mlada, bila sam luda".. uz kobajagi nevino trepkanje očima uz bambijevski pogled širokih zenica, dok se suzica u kraj oka nazire, prebacujući muškarcu krivnju, igrajući veoma podlo na kartu slabijeg pola. Čisto da ne poverujete sebi da je to neko ko vam je ostavio ranu na srcu veličine budžetskog deficita Portugala. Al' zajebi!

Sad si bambi, a? A kad sam odvajao od studentskih usta da ti kupim cveće, a ti se smejala što imam samo jedne patike... Al' zajebi, nisam ja toliki pičkopaćenik... bolje mi je otići kod kurve, ona bar novce šalje porodici u Moldaviju, možda i neko izmalteriše štalu od toga... a i fino mi dostavi račun. Čist račun, duga ljubav! Ona za razliku od tebe, priznaje kojim se zanimanjem bavi. Ona prodaje telo za evre, a ti dušu, draga moja...

Komentari

Brate, sam ovo ne bih bolje rekao. Plusiram i omiljenujem.

Svi smo mi bili u takvoj situaciji XDDDDDDD

Hrkljušarke ... :))) ... bilo ih je dosta :)))

Brate, pročitao sam defku i ostao sam da buljim u ekran, pogled odlutao u daljinu...

+ i *

Brate, pročitao sam defku i ostao sam da buljim u ekran, pogled odlutao u daljinu...

+ i *

Ista situacija i sa mnom.

Ono što sam sumnjao do sada, sada se potvrdilo: tvoje pominjanje Moldavki nije nipodoštavanje istih, već samo način da uporediš one koji vole da se zovu "normalnima" i "sifilistične" Moldavke.

Ona prodaje telo za evre, a ti dušu, draga moja...

Mnogi "normalni" prodaju najrođenije za evrocente - dušu daju fraj.

Plusčina, naravno!

Ciklonštino, više poštujem Moldavku koja od kite šalje pare babi da veštački kuk i tablete za pritisak, nego kojekakve ovdašnje napućene "fine" curice sa Gigatrendova i tih pičkimaterina, koje bi oblizale kurac rezervnom beku nekog kluba k'o mlado tele klipić kukuruza hibrida, a piju koktel sa dva prsta...

Lukse apsolutno fantastično. +

Ode još jedan pogled u daljinu.... +

Феноменална дефка. Плушчина и звездетина, ali ovakva
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/9/9e/Roanoke_star.jpg/800px-Roanoke_star.jpg

Svaka ti dala...

јур а џинијус!

nepotizizam, sram te bilo. gora si od agilnog.

Риха Дисидент
nepotizizam, sram te bilo. gora si od agilnog.

Ne znaš sam kada počneš da smaraš?

jes' nepotizam, imaš nešto protiv? :)

Učiteljska. Bravo Lukšo.

"Е сад не дам курца мршћи" стајл. Браво Луксузни.

Брате, сузе ми лију...
Не, не лију, лагано преливају капке, лепе трепавице и прскају на наочаре. У уторак сам се раскантао са таквим "анџелчичем"...
Како си ми само из душе написао ово. Свака ти је ка у Његоша...
Одох сад у купатило да плачем да ме колеге не подјебавају касније...

naravno da imam. kakvo je to pitanje?
sramota me zbog vas.

Ne znam šta će mi odabrana, al' ono, fola kolezama ;-) Riho, svakako mislim da ima kudikamo boljih tuđih definicija da se odaberu, nije ovo neki uber kvalitet. Podsetilo me na bivšu curu koja me odjebala dok sam bio beda studentarija pa se posle predomislila, pa rekoh da napišem šta osećam, ofrlje i bez nekih viših umetničkih aspiracija. Eto, ima neko kome se i svidi usput. I pored toga što ne znam zašto imaš toliku potrebu da istovaraš svoju nervozu na sajt, a i kao da nekog realno zaboli kurac šta ti misliš, imam potrebu da ti zahvalim za sva donkihotovska stremljenja da se umnogome razotkrije sveopšte licimurstvo na ovom sajtu ;-)

tebe boli kurac čim si našao shodno da se pravdaš.
opusti se. ne bih htio da se s tobom zezam na ovaj način. gotivan si mi lik :*
vidro izdala si har kor. sada odaberi i sebi neku defkicu da moš mirno spavati. bruko jedna redhedska.

tebe boli kurac čim si našao shodno da se pravdaš.

Ufati me čojek u laži samo tako lolo

opustite se, to je samo rihin pokušaj trolovanja, prevazišli smo mi rasprave prije godinu-dvije kad sam prestala da mu lovim plagijate zarad mira ukući :) sad smo dobri. čak je i plus dao na defku ;)

odakle ti pravo da otkrivaš popularnima kako ja glasam?
objavljujem ti rat!

TAKO JE! RECI JOJ!

Auuu, kad je izjebala sve narko dilere, sve mangupe, sve probisvete ovog sveta, ceo studenski dom i pola beograda na kraju resila da se udaje i vratila se svom dobrom starom zaljubljeniku. Ozenio si je priznaj iako porices????

Ostadoh momak samac nažalost. Čuvam njenu sliku uramljenu na televizoru i ponekad plačem dok igram domina subotom naveče. Čekam je i dalje.... rekoše da se udala za nekog Hercegovca trenera odbojke i da žive u Frankfurtu. Dve kćerke imaju, jedna mladja a druga malo starija od mlađe.

Dve kćerke imaju

Jel' koju nazvala po tebi u znak vječnog sjećanja? :(

Jel' koju nazvala po tebi u znak vječnog sjećanja? :(

Ne smogoh snage da upitam ljude. Rekoše da je poznaje vozač busa Bogojević Trans, upoznali se jer ona dvaput godišnje ide sa klincima na ferije. Prevozio mi baš neke plastične stolice, pade mi na pamet da ga upitam, on kao da je znao šta hoću, ali usna donja zadrhta, opsovah u sebi... ni sam ne znam šta... Teškim korakom pređoh u vr' glave dvadeset do kafane na autobuskoj, zvaše se "SUR MILENKO REISEN GMBH" sedoh za udaljen astal, odmah kraj pikada. Dugo vremena mi se pogled gubio u daljini dok sam pio toplo točeno pivo. Doneo mi konobar takvo, konjina jedan.

Kako te samo ne mrzi lololo

To onaj što goni Setru 215HDH za Njemačku? Što mu je tetka udata za Šiptara?

Onaj drugi. Ovom tetka udovica, strica mu ubili Arkanovci u Vukovaru, kažu da prevozio gorivo Hrvatima i u momentu kad je primao kune u ruke od nekog Slavonca snajper ga skinuo, ali de ti znaj šta se tu stvarno desilo, ima tu više nekih verzija. Mada neće ni ona dugo, dobila šećer od sikiracije.

Znao sam jednoga takvog. Vidim ja na autobsku neku Setru i čovjek sjedi tu podno stepenica taman đe su vrata i sječe nokte. Ja reko' da mu priđem, kako ću, piše mu na košulju da ga zovu biceps. Reko prvo:
-Prijatelju, ne valja sjeđeti na prag.
Kad ču on pa reče iz svega glasa:
-Aaaaa? Aaaa?
Ja ne znam šta me je snašlo pa mu reko:
-A da nemaš slučajno upaljač.
Kad se budala ustade i krene s noktaricom da me juri. Ja nosio neku čajnu Goranović pa ga šnjom klepih 5-6 puta po glavi dok se ne onesvijesti.
Kontam da ćeš jebati bivšu ponovo kad skonta da je propuštila normalnog čovjeka.

Sad ću ovo poslati svim trebama možda i prođe. Štaš možda se neka i prepozna pa jadna pomisli od ovoga ce stvrnno biti nesto bolje da mu dadnem na vrijeme

Pa to i jeste bio cilj lolo

Iskreno se nadam da ovo nisi osetio na svojoj koži, pošto je mnogo zajebano. +

Plusčina ,
jbg dešavalo se i drugima

CITAT Ne znam šta će mi odabrana TACIT
Ako valja, treba na naslov pa da je stoprva. +

omiljena, Tehno bakica mnogo dobro piše, ali se zadnjih pet meseci ulenjila, ni reč