Prijava
   

Kafa

Omiljena lokacija mladih Srba. Svi se susreću na njoj.

"Aj nadjemo se na kafi."

Komentari

Okupljalište neko, a? :)
+

Biće da je tako.
Baš su ludi ovi Srbi mladi!

Što mlađi, to luđi. :)

bas genijalno kako li si se samo setio...

Имаш право да дефинишеш још понеку, слободно. Јебо те кер.

Imam, al da znam napisati.

ТИ комотно коментаре и постове можеш да преточиш у дефиниције. Само да ниси лењо говедо лоло

Lako je komentarisati, samo se vežem na tuđe pisanije.

Tacno, ali nisam deo te istine...+

Браво Кизо.

Сад сам свој дупли и нека су ме бановали, због дебила као што си ти и оно мало говно Бушидо, попио сам и први трајни бан. Људи, ви сте стока и кретени, имбецили и дебили, нема логике да један овако добар сајт усеравају кретени попут вас. Надам се да живите срећне животе у којима нервирате људе. Успешни сте у томе, јебо вас пас да вас јебо. Једног дана ће вам неко поотварати главе, јер не умете да се понашате као људи.

Са тобом сам причао као човек, а ти се понашаша као идиот. Послао бих ти поруку приватно, али нисам у могућности. Повучете нас Београђане за курац, свечано, све редом. Захваљујем модераторима на трајном бану.

Жалио сам се и овим педерима овде на Вукајлији, а они мене бановали, иако сте ви мене вређали. И они су стока кретенска, јер се продају за ситне паре уместо да бране Вукајлију од људи као што си ти и Бушидо. Нервирам се јер сте ушли у све поре друштва и само серете. Шљам, јад и беда. И неће вас бановати, иако сте ме извређали за све паре. Како рече онај чиле - јебем вам све живо и мртво. Збогом Вукајлијо, на курац те набијем!

Ovo je za odabrane!

Slažem se.