Prijava
   

Kako sam proveo letnji raspust

Naziv divnog, nadahnjujućeg i savršeno kreativnog sastava koje osnovcima svake moguće godine stavlja u plan i program Ministarstvo prosvete. Kao da njih to nešto naročito interesuje i kao da će baš da maknu svoje dupe pa da sve te sastave širom drage nam zemljice Srbije, pročitaju.

Moj sastav(ovogodišnji):
Evo još jedne školske godine i evo meni još jednog susreta sa dragim Ministarstvom. Mislim da je ovo momenat kada bi trebalo da otvorimo šampanjac i lepo se proveselimo jer se više nećemo sretati, ako izuzmem zimski raspust.
Shvativši da celih ovih osam godina samo ja govorim o sebi, rešila sam, ovako za kraj, da se raspitam kako ste vi, draga gospodo, proveli raspust? Mislim da nemate dece, jer to se vidi na kilometar, tako da vam niko nije skakao po glavi, ali, npr. da li ste išli na neko letovanje? Nisam upoznata sa stanjem vaše ministarske platice ali bi trebalo da je bolja od one koju ima radni narod. Čekam vaše odgovore na barem 2 strane.
P.S. Nacrtala sam novi strip u kome se i vi pominjete. Ide otprilike tako što ste nam dali kopije prijemnog ispita unapred(naravno, tajno) sa ciljem da tako celoj Evropi pokažete kako Srbija ima svetlu budućnost. Ponavljam: nisam previše obaveštena o tome kako sve te stvari funkcionišu, ali mogli biste da razmislite o toj mogućnosti.

Komentari

haha, surovo, ali i istinito +

Ti si osmi razred?
+++

Da, još ovu godinu. Onda upisujem gimnaziju.

Onda svaka čast, pišeš k'o da si dosta starija.

Hahahahahahaha, ako si stvarno ovo napisala u školi, svaka čast, najbolje ismevanje koje je meni palo na pamet na ovu temu bilo je ''Ja sam se proveo super, a vi?''... Dobio sam jedan, i učiteljica je zvala majku u školu na konsultaciju :D

Svakako da jesam! :D Mojoj nastavnici se dopalo. :D

Tvoja nastavnica je žena širokih shvatanja :-)

Meni se tvoje defke jako đaju. Uprkos tome što mrzim duga pisanija, ti opisuješ moje traume od davno pre Vuke, pretačeš čuvena pitanja od kojih mi se dizala kosa na glavi, razmišljanja o pojavama oko sebe... a ja narcis pa volim sebi slične.

Kako se to vidi na kilometar da neko nema decu? Nema bekutana i pudera po prstima? Ne smrdi na kaku? Male su joj sise? Hm...

Nikako se ne vidi, to je čista predrasuda.