Prijava
   

Kako sam proveo letnji raspust

Definicija pisana za turnir Pačija škola
  

Pitate me kako sam proveo letnji raspust? Pa za mene bar znate, nastavnice...
Dobro, znam da je tema ista za sve, ali ako sam kao i svi zašto sam samo ja morao da dolazim u avgustu i izigravam kretena pred komisijom i vašim preplanulim telom?
PITAM ZAŠTO!?
Kakva blamaža. Čime sam to zaslužio? Zar u silnim porukama koje sam vam slao tokom cele godine niste našli bar zrnce pismenosti dovoljno za prelaznu ocenu? Zar niste shvatili koliko mi se sviđate i da sam u stanju da uradim sve za nas? A bio sam spreman da prestanem da vas pratim, znam da to nije pristojno, niste odmah morali da obaveštavate moje roditelje. Mislio sam da vam moja pažnja nešto znači. Ima svakakvih manijaka, znate i sami, išao sam iza vas da budem siguran da ste bezbedno stigli kući.
A kako ste vi proveli letnji raspust, Ivana?
Na Zakintosu, jel? Napravili ste i mali bazen u dvorištu, malo kičast za moj ukus, ali dovoljan da ne morate da idete i na more. Bacanje para ako mene pitate. Bolje da ste popravili onaj prozorčić pomoćne prostorije na južnoj strani vaše divne kuće. Čak i kad je zatvoren dovoljno je da šrafcigerom malo zadignete krilo, otvara se bez problema. Mogao je neko da vam se ušunja u kuću dok se vi bezbrižno sunčate na plaži. Razumem da ljudi žele da se odmore od televizije, društvenih mreža i političkih dešavanja, ali lap-top bar ne zauzima previše mesta, mogli ste da ga ponesete. Tu su vaši privatni podaci, slike, snimci, može svako da otvori, pogleda i šta onda? Tu su i sva vaša ćaskanja preko Skajpa, sve šifre koje koristite, sve poruke koje ste poslali ili primili. Badava vi obrišete poruke, ako vam je neko prethodno ubacio program ki-loger koji sve beleži, kao crna kutija, svako slovce koje ste otkucali. A to je mogao da učini bilo ko, donosili ste par puta isti lap-top u školu i ostavljali ga u nastavničkom kabinetu, čak i kada je kabinet bio prazan.
Pitam se zašto se obrisali sve poruke koje ste razmenjivali sa nastavnikom muzičkog ako vam je ''toliko bilo lepo'' na Perućcu, i kako ono već rekoste ''simfonija za sva čula''? Obrisali ste i slike koje vam je slao? Lepo ste ispali, nije trebalo da ih brišete. Niste se mnogo obazirali na to što nije bilo spasioca na mestu gde smo se mi, učenici, kupali? Vaši i Bahovi aktovi su mnogo bitniji od naših života, jel tako?
I šta sad Ivana, ispada da samo ja imam slike, ljubavne poruke, mini klip iz tuš kabine, a vas dvoje ste sve obrisali? Za Baha doduše nisam siguran, mada vam je obećao, lepo je napisao tamo da je dva puta proverio i potvrdio vam da je očistio Risajkl bin.
Šteta bi bilo ne podeliti materijal sa vašim mužem, recimo? Šta kažete na to? I njega ste u neku ruku izneverili, ne samo mene.
Ja ću vam oprostiti ako mi ovog puta date četvorku, a za ostalo ćemo se dogovoriti posle časa.

Komentari

Dobro je krpo, samo metni da je za pačiju školu. +++

Patos! Kakav car!

kako kucate kosa slovca?

Звездица па откуцаш шта хоћеш па опет звездица. Браво Крпо, одлично ти ово.

ovako

Inače, boles' ... +

Znači zvezdica pa tekst koji hoćeš da italikuješ pa opet zvezdica....

Varljivo leto style! Odličan (5).

neki psiho vojadžer fri stail

Koji si stoker lolo
+++

Al će neko da da pičke u zamenu za hard disk! +

Neš jebati olololo +

А како сте ви провели летњи распуст, Ивана?

Znači, treći put čitam. Ovo samo Vukajlijaški bolesni um može da smisli!

Potro si, krpo.

Za četvorku ćete se dogovoriti, ali dvojka ne gine, ako me razumete, kekekeke

svi mi imamo neku nastavnicu koju volimo samo što neki priznamo a neki slažete!

Krpa pokidao! +++

Јеботе, уцењивање и прогањање професорке! Екстра! Што каже Натнат, ово само болесни вукајлијашки ум може да смисли.

Ahahahahhaha jebeni ucjenjivač +++

Царски, мајсторски! Свака част +++

Ne bih dangubio, nego da se ovo odmah odabere!

Што каже Натнат, ово само болесни вукајлијашки ум може да смисли.

hvala vam na komplimentu :)
danas samo uz ucenu možeš da dobiješ nešto.

Ово је добро! Добра одрада теме, свака част. Ни једна псовка, а састав се истиче изнад осталих. + и одличан 5 -

svaka cast... +++

ovu defku mi je omiljenovalo najviše članova, ako vam nešto znači taj podatak ( a jes zgodna ova opcija da možeš da vidiš kome je definicija omiljena)

au, sjajno! profi stalker :D +++

Odlicna, verovatno najbolja sto sam do sada procitao za takmicenje
++

PRVO SAM OPRO PA SAM OBRISO! HVALA SVIMA!!12312321