Prijava
   

Kanalizatori

su osobe koje imaju mogucnost da kanalisu razgovor.

Dobar primer su moderatori Vukajlije, koji ce ukoliko im se ne svidja vasa "definicija" to obrisati jer se to kosi sa njihovim uverenjima i verovanjima (predpostavljam), To je praceno komentarom kako je to "eksplicitno vređanje", iako sama "definicija" moze naci mnostvo primera u praksi.

Moram priznati da razloge brisanja samo predpostavljam, jer s druge strane razumem teznju kanalizatora da teme usmere na nesto sto nece dovesti do preterane strasti i ne daj boze frustriranja odredjenih clanova.

Naime, ako bi neko, kojim slucajem, ne daj boze, daleko bilo, pu pu pu, napisao kao "definiciju": "Popovi - pedofili kojima se to tolerise" tako nesto bi moglo biti, u ocima kanalizatora, vidjeno kao netolerantno i kao "eksplicitno vređanje".

Dakle, samo da skontam, s obzirom da sam sajt izvalio sinoc, i u prvi mah mi se dopao, ovde se traze prave definicije i treba da sklonim znake navoda s ove reci. Odnosno, za definiciju bi mi trebalo ono sto je naucno provereno i potvrdjeno, i nikako ne dotice hiperbolu, podrazumeva se da se odnosi na celu grupaciju.

Komentari

Ne bih se složio oko kanalizatora.Oni su potrebni da ne bi neki sengrupatori iskakali iz kanalizacije i zagadili okolinu. Svako treba da zna gde mu je kanlizaciono mesto.

Radose nasmejao si me. Moja definicija nije imala dodira sa kanalizacijom, vec usmeravanjem na jedan ili drugi kanal, ali svakako dozvojlavam da i ti imas svoju tezu.

nemoj me shvatiti pogrešno, ali kao što si sam napisao, ti si sajt "izvalio" sinoć, a na sajtu ima sigurno oko 30000 definicija, plus ko zna koliko definicija na groblju definicija. e, zato imamo svako pravo da zbog SUBJEKTIVNIH razloga nešto izbrišemo. eksplicitno vređanje kao razlog se koristi jer nemamo opciju kao što je samo vređanje ili neumesno (mada bi bilo fino da postoji). nemam pojma koja ti je definicija obrisana, ovih dana sam malo manje na sajtu, tako da nisam baš u toku sa dešavanjima, iako ja lično pobrišem gomilu definicija dnevno. ima ovde dosta dobrih autora, provali njihov način pisanja pa kreni u akciju. dobro nam došao i nadam se da ćeš ostaviti dobre definicije na sajtu. sve najbolje. pozdrav.

Sloba a.k.a talentovano glup a.k.a jvc 1263 sinoć izvalio sajt?
Možda i nije sve tri osobe on,ali barem dve i jedan ortak. :))

hvala na dobrodoslici.

pozdrav i za Gvozdenovica a.k.a mrzitelj svih engleskih skracenica i umetaka engleskih slowa. Eto i mi talentovano glupi imamo pristup sajtu, sta ces:(.