Prijava
 1.    

  Kanter

  Nešto što momci igraju na računaru dok mi djevojke na Fejsu, msn-u ili sl. neutješno čekamo njihov odgovor od velike važnosti za naš odnos. Čupajući kosu, grizući skupo nadogradjene nokte mi mozgamo o tome šta smo uradile i zbog čega je ljut na nas toliko da ne želi ni odgovor u vidu jedne riječi da nam pošalje.

  23: 05 Ona: E ćao. Evo ulogovala sam se samo da ti kažem da mi je bilo divno sa tobom sinoć pa ako si za, ja bi da dodješ sutra kod mene, da gledamo neki film?
  On:
  23:30 Ona: E jesi tu? Spava mi se, pa mi samo reci da li si za da znam šta da planiram za sutra.
  On:
  23:47 Ona: Alo, brate, koji ti je? Ako si ljut zbog nečeg na mene reci mi, nemoj šutati kao p*zda!!!
  On:
  00:04 Ona: Alooooooooo...
  On:
  00:15 Ona: E znaš šta? *ebi se ti, ignorišeš me kao jadnicu neku. Znači vozdra, ne želim više ni da te vidim!!!
  00:50 On: E igram Kantera. Nemoj misliti da te ignorišem, nisam ja takva osoba. Filmić, ovo, ono, može. Vidimo se sutra.

 2.    

  kanter

  Pc igrica sa ciljem potamaniti suparnicki tim ne birajuci sredstva, kolicinu municije kao ni taktiku.
  Na takmicenjima se igra 5 na 5 sa mogucnoscu jedne rezerve.
  Postoji 5 tipova igraca:
  1. REX: igrac koji juri mapom kao muva bez glave, krece se kao da lebdi jos bolje puca u stanju je da dodje protivnickom timu iza ledja i sve iz zakolje ili pobije dobro odmerenim rafalom podseca na psa REXa koga sam vec opisao.
  2. Dzeki: solidan ali pre svega poslusan igrac koji ce raditi i cuvati onaj deo koji mu je kapiten zadao bez pogovora. Za razliku od rexa osoba u koju mozete da se pouzdate, ako izgubite tesice ostale saigrace a ako je nesto on skrivio svi ce sasuti bujicu pogrda na njega (podseca na psa dzekija) koga sam vec opisao.
  Snajper: Igrac dobar sa svim oruzjima ali ipak kad kupi full (slon i dez) on postaje masina za ubijanje. U stanju je da sam resi partiju i pri tome ubije 4-5 rexova, moze da rasuje ako to zeli ali ipak vise voli da se pojavi tamo gde ga najmanje ocekujete i resi slonom u glavu. Neophodan za ozbiljnu kanter ekipu.
  4. Stekara: lik koji mozda i nije tako dobar igrac ali njegov karakter vise voli da se sakrije (zavuce) u neku kutiju gde ga najmanje ocekujes i ubije sa ledja. Najomrazeniji lik u igri ipak dobar u klanskim mecevima jer vam opasnost od njega preti iza svakog coska i iz svake tamne povrsine.
  5.Zeljko: Uglavnom kapiten ekipe koji moze da preuzme ulogu bilo kog od gore navedenih likova, onaj koji svaku mapu zna napamet. Autoritet koga svi slusaju i koji se najvise nervira bilo da se pobedjuje ili gubi.
  U stanju je da preskoci kroz prozorce na b sajtu u d2, zna sve zidove gde se buse kao i sve taktike.

  Kada sam posle 4 meseca neprestanog igranja kantera citaj (ljudi su me nalazili za kompom kako spavam a u wc isao samo dok se menja mapa) konacno sam na prolece izasao iz kuce.
  Ugledavsi 2 pandura kako nailaze niz ulicu nesvesno sam cucnuo....
  Tada sam shvatio da vise ne smem da igram kanter (inace prica o cucanju je istinita) Savet za sve: bezite od kantera ko ciganche od snikersa

 3.    

  kanter

  Najbolja stvar svih vremena.

  Razredni:gde ste bili juce na prva 3 casa.
  Klinci:Ma pobegli,igrali kantere u igraonici.
  Razredni:Opravdano.

 4.    

  kanter

  Timska kompjuterska igra čija popularnost jenjava. Ko je dobar u kanteru može da računa na respekt zajednice (klinaca do 13 godina). Loš izbor za sve ljude koji žele da imaju iole normalan socijalni život (ništa gore nego kad te u šetnji s ribom prepoznaju klinci s kraja i pozdrave sa "Desi anihilatoru").
  Postoje i osobe ženskog pola koje igraju kanter, ali one imaju problem sa nivoom testosterona. Uglavnom tako i izgledaju.

  Brate pocepo sam ih na Asteku uzeo sam emaru/emicu i rokno dva lika preko mosta onda sam imo hedšot dezertom/deglom i na kraju skočim dole u vodu i zakoljem zadnjeg iza stuba se šteko

 5.    

  Kanter

  To je ono kad smo u sestom i sedmom imali dvocas 'razrednog' svaki dan.

 6.    

  Kanter

  Radnik komunalnog preduzeća za održavanje javne higijene odn. gradske čistoće.

 7.    

  kanter

  Igra zbog koje su mnogima ukidani dzeparci i zbog koje su ih roditelji odvodili u skolu i dovodili iz nje. Igrala se iskljucivo u igraonicama, a sa razvitkom interneta presla i u kucje.

 8.    

  kanter

  Verovatno najpoznatija pucačina, kojoj je dovoljan kompjuter star deset godina i solidna internet konekcija (al' za novije verzije)...
  Ono što je dobro kod nje jeste što možete da igrate piratsku varziju bez problema, kao original, ali je jedna od mana što vas zarazi tako žestoko da nećete ustajati sa kompa nekoliko dana...

  Postoje planovi da se kanter uvede u mirovne svrhe, da se pucanje sa ulica i borba, prenesu na borbe terorista i antiterorista u zamračenim igraonicama...

 9.    

  kanter

  virus koji je zarazio mladu populaciju i traje li traje.
  Klinicka slika:napad se moye javiti u toku dana,mada je češće noću,praćen je neartikulisanim zvucima.

 10.    

  Kanter

  Čovek koji kantuje daske u fabrici nameštaja.

 11.    

  kanter

  Counter strike iliti na romskom (ciganskom) - ćantere.

  Gde ćeš?
  Na ćantere..

 12.    

  kanter

  cigansko zanimanje.

  bate,ce pevamo u gracki bus il idemo u kante.

 13.    

  kanter

  timska igra u koja se sastoji iz napucavanja 2 tima

  aj na kanter djanice