Prijava
   

Ken-shi pecaroši

Ken-shi je maderfaker iz Mortal Kombata, koji se pegla sa povezom preko očiju jer ga je neka kurava oslepela. Dakle, pika šamare Šao-Kanu isključivo na osećaj.

Nisam siguran da li ovi lokalni pecaroši znaju za Ken-šija, ali ti ljudi definitivno imaju potencijala da masteruju ovu tehniku u popriličnoj meri.

(prelazim preko mosta juče, nekih pola 10 uveče, dvojica deda pecaju po mrklom mraku, ne vide ni jedan drugog, a kamoli vodu ili ne daj bože plovak)

- Pozdrav ljudi, ima l' ribe?
- Ohoo, djes' sinak, evo ima nešto sitno, malo terpana i bodorki, ubijamo vreme.
- Ooo, lepo bogami, lepo. A je l', što pecate vi po mrklom mraku?
- Nema to veze sine, ne trebaju nama oči da bi mi pecali.
- (vrlo zabrinjavajuća faca) kako to misliš?
- Evo gle' sad.
(uštekao se, jedno 20 sekundi se ne pomera, odjednom cima štap, izvlači neku manju bodorku)
- Hehe, eto, jes' video? Osećaj sine, kakve oči, to mi ošlo u tuki pre 30 godina.
- Voimje oca.. Ljubim ruke za ovo, deda. Ne znam kako to radiš, ali ti si moj idol od sada.

Komentari

Занимљиво повезано... +

Vibracije preko vrha štapa ako je teleskop ili držiš kažiprstom strunu kod mašinice. Izvini što ti rušim sneška, a za defku + :)

Vibracije preko vrha štapa ako je teleskop ili držiš kažiprstom strunu kod mašinice. Izvini što ti rušim sneška, a za defku + :)

Pecam i ja, znam valjda koja je koja pecaljka. Ovo je obična od 3m bila sa plovkom, svaki dan te likove gledam tu. Zato je epsko. :)

Чавезе буразерун ја сам једном кацам отишао да пецао гдје је било баш доста рибе и тамо сам безао на бројање. 1,2,3,4,5 КОНТРА! Нема пичке да промашиш лолол +++ Није лоше ово.