Prijava
   

Kladioničarska ironija

To što likovi koji nikad u životu nisu pratili sport lagano ubadaju tikete. Desi se jednom, dva puta, 'ajde i treći put... Ali ovo postaje šablon bre... počne čovek da razmišlja o osamljivanju u nekoj brvnari, gde si odsečen od sveta i svih sportskih informacija, dok ti utorkom poštar donosi liste a ti popunjavaš listiće ne znajući da l' je Lillestromu povređen zadnji vezni, što trenera Rizespora vara žena, ili što u Černomorecu glavni napadač i levi bek ne govore zato što mu je ovaj jeb'o ženu... Udri na slepo i ćao!

R - Meni opet pao tiket, prodala me Ćezena na jednom, a Odense i Viborg na drugom.

U - Pa kad igraš Špance, hehehehee. Meni ušla sva 3 tiketića... ubo sam da neki Fenerbuhdže da 3 gola u drugom poluvremenu protiv Gatalirasaja, hehehehe.

Komentari

Početnička sreća!

+

Digging Bill
Početnička sreća!

+

ma kurac pocetnicka... ovaj U iz primera je moj ortak Uros koji od sporta zna samo za biciklu i kola, msm lozi se na to a ubada mi neke tamo tikete... da popizdis e :D

Има брате случајева. +

Tačno, tačno, tačno. Devojka mog drugara ubada redovno (mislim, tikete) a još gora je od ovog iz primera. Samo kako joj zvuči, lupa samo tako, kaže "traži kvote od 1,55" :)
bravo još jednom, +čina i *