Prijava
   

Kletva Cara Lazara

Onaj koji nije dosao na Kosovo da pogine,ima da bude proklet,zato sto je bio pametan i izvukao guzicu.Verovatno smo svi mi pod uticajem te kletve,ali kako smo se mesali sa turcima kroz vekove,kletva je izgubila na snazi,tako da nas jebe samo delimicno.Mene je,inace,uvek fascinirala nasa pobeda na Kosovu....svaka!O prvoj pobedi se zapravo ne zna nista,posto nemamo zapisa,vec samo narodne pesme,a o drugoj znamo sve.I prva i druga pobeda su ,u stvari, jedno obicno sviranje kurcu,jer prvi put smo stradali ko budale,a drugi put su nam jebali kevu,ali nema veze,pobedili smo.Imamo i puno junaka,Obilica,Jugovice,Pavkovica ,Lazarevica,Frenkija Simatovica,Legiju.....Neki su ostali bez glave,a keki zavrsili u Hagu.

Da li je sve sto nam se desava posledica kletve,jebem li ga?Znam samo da smo jedan tuzan narod kome je za sve nevolje uvek kriv neko drugi,dok se redovno zaboravlja nas uticaj na te nevolje.Svi narodi koji su protiv nas ,su deo medjunarodne zavere da pobiju sve nas srbe i da od Srbije naprave farme pecuraka....

Komentari

++++ ja sam sada gledao na kojoj def. imam najviše minusa, pogodi, na onoj na kojoj se zezam sa nama samima. Jebi ga, takav smo narod, ali možda baš zbog toga volim što sam njegov pripadnik( kao deca smo, uvek je neko drugi kriv)