Prijava
 1.    

  Kletva Cara Lazara

  Sve što je u srpskom narodu valjalo i bilo čestito, došlo je u boj na Kosovo, i tamo poginulo. Svi oni što su pretekli bili su dezerteri i izdajice na koje se i odnosi kletva Cara Lazara. I te izdajice su nastavile da produžavaju srpsku vrstu i potomci tih izdajica, dezertera, kukavica i poturica smo u neku ruku svi mi. A milijoni koji se nisu rodili, potomci su onih izginulih, "boljih Srba".
  Kao takvi - nikakvi, nosimo krst "Lazareve Kletve", te nam narod "slabo rađa", od ruke nam "ništa ne polazi", jer se "rđom" i ne može nešto valjano napraviti. Greh otaca stiže "na naplatu" deci, te nam Kosovo postade i ostade večito "bojno polje", koje sačeka sve nas, potomke prapredaka, izdajnika.

  "Ko je Srbin i srpskoga roda,
  i od srpske krvi i kolena,
  a ne došo na boj na Kosovo,
  ne imao od srca poroda,
  ni muškoga ni devojačkoga!
  Od ruke mu ništa ne rodilo,
  rujno vino ni pšenica bela!
  Rđom kapo dok mu je kolena!"

  Car Lazar, cursing Serbs since 1389.

 2.    

  Kletva Cara Lazara

  Onaj koji nije dosao na Kosovo da pogine,ima da bude proklet,zato sto je bio pametan i izvukao guzicu.Verovatno smo svi mi pod uticajem te kletve,ali kako smo se mesali sa turcima kroz vekove,kletva je izgubila na snazi,tako da nas jebe samo delimicno.Mene je,inace,uvek fascinirala nasa pobeda na Kosovu....svaka!O prvoj pobedi se zapravo ne zna nista,posto nemamo zapisa,vec samo narodne pesme,a o drugoj znamo sve.I prva i druga pobeda su ,u stvari, jedno obicno sviranje kurcu,jer prvi put smo stradali ko budale,a drugi put su nam jebali kevu,ali nema veze,pobedili smo.Imamo i puno junaka,Obilica,Jugovice,Pavkovica ,Lazarevica,Frenkija Simatovica,Legiju.....Neki su ostali bez glave,a keki zavrsili u Hagu.

  Da li je sve sto nam se desava posledica kletve,jebem li ga?Znam samo da smo jedan tuzan narod kome je za sve nevolje uvek kriv neko drugi,dok se redovno zaboravlja nas uticaj na te nevolje.Svi narodi koji su protiv nas ,su deo medjunarodne zavere da pobiju sve nas srbe i da od Srbije naprave farme pecuraka....

 3.    

  Kletva Cara Lazara

  Kletva koja nas prati od Kosovskog boja!
  Samo u Srbiji se moze desiti da vladar proklinje sopsveni narod i to generacijama unapred.