Prijava
   

Koje tri stvari biste poneli sa sobom na pusto ostrvo?

Nema intervjua u novinama ili na televiziji sa nekom poznatom ličnošću, a da se kroz njega ne provuče ovo, ili neko slično pitanje. Ono što je najzanimljivije su odgovori na postavljeno pitanje. Tako estradni `krem` često pominje svoje partnere, laptop sa dobrom konekcijom (?),mobilne telefone, MPn plejere, poznate glumce iz Holivuda :), ili pak neko interesantno štivo, autora Paola Koelja, Agate Kristi, Dena Brauna, itd...

Nikome od njih izgleda nije palo na pamet da ponesu priručnike tipa ``Uradi sam``, ``Kako najjednostavnije sagraditi čamac`` i slicno.I naravno, odgovarajuće orudje za njihovu izradu. A verujem da ne bi mogli da kupe baterije ili na neki drugi način napune svoje elektronske `ljubimce`. :)

Komentari

..Vala,ja bih sigurno ponela brijac...I pincetu:))
++++++++++++++

Mislim da je knjiga Den Brauna prava stvar, jer na pustom ostrvu nema wc papira. ;) +++

http://vukajlija.com/da-vincijev-kod/85260

dadoh ti plus ali imas jedan fail :) ako imaju laptop sa dobrom konekcijom,pa javice sluzbi da dodju po njih posle nekog vremena kad im dosadi pusto ostrvo :)

Boaah! Pa ti si stvarno neka angazovana entuzijastkinja. Htela si da nam kazes kako si ti osoba koja prakticno misli, vlada svakojakim vestinama i razume se u alat. Bas simpaticno!

@Zevonja: Hvala. Ali zar mislis da bi na takvom jednom usamljenom ostrvu dobra konekcija bila moguca? A da ne pricam o bateriji na lap-topu koja bi iscurela za sat-dva maksimum.....:)
@sale: Hvala :) U alat i zanat se ne razumem nesto preterano, ali mislim da bih, kada bi to bilo neophodno, bila spremna da, uz pomoc odgovarajuce literature ovladam i takvim vestinama...

@Harlekin: Ili pak za neku vrstu potpale :))