Prijava
   

Kolir

Nekada davno, u galaksiji dalekoj, kada se s' brda na brdo dozivalo na prelo najvažnija stvar na odeždi svakog preldžije koji je hteo il' da se ženi il' samo da sobali kojekakvu rasnu miradžiku u kuruze bio je kolir. Arahični izraz za kragnu na košulji koja je morala da bude savršena, da se vidi iz kakve kuće preldžija dolazi i u kakvu kuću će potencijalna mlada da se uda, što je snajperisala staramajka dotične iz žbunja za vreme 'vatanja u kolo od strane budućih mladenaca. Kolir mora da bude čist, beo i prav. Ništa crnilo oko vrata od tegljenja bukve iz zabrana, ništa pokrivljeni špicevi od gunja, ništa džiberski raskopčano jedno dugme previše, sve mora da bude kako treba.

Pošto je to vreme prošlo da se osvrnem današnjim danima jer opet ja znam najbolje i imam veoma neskromno mišljenje. Što se šulje tiče i kragne ništa se nije promenilo, jednostavno kada pređeš određeni broj godina moraš da je imaš sve i da ti je draže da subotom uveče izađeš u starkama koje si kupio 2005. na ekskurziji u Parizu u lokalnoj anarhotriperskoj radnji i Led Cepelin 2 majici. I ako ideš u lokalnu kafanu sa namerom da se odelješ od vinjaka k'o nezdrav moraš da obučeš košulju, ako ideš u lokalni klub da slušaš ortake čiji repertoar znaš napamet i ubeđen si da bi bolje sam odsvirao sve instrumente i otpevao sve pesme od njih-moraš jebeno da obučeš kragnu. Zašto?

Zato što nećeš jebati bez kragne i tu ne mislim na snošaj uopšte, svejedno da li si pošao sa ciljem da insertuješ nispe u vadžajnu i da li si uopšte to i uradio. Jednostavno ne'š jebat'. Jer nisi dostojan onih koje vrede a one koje bi i mogao jednostavno nisu vredne toga jer ne poštuju šulju što znači da ne poštuju ni same sebe što dalje znači da nisu vredne ni "Mož' se mrdneš loma, ne vidim prenos Fenerbahčea" obraćanja. Šulja je oličenje pedantnosti, truda i samopoštovanja kod muškarca i svaki trve mužjak mora da se nosi time. Odelo bi bilo sledeći nivo ali nažalost nije adekvatno za sve prilike dok je kragna uvek prihvatljiva. Ispoštuj sebe, pokaži da imaš jajo, da nisi slina, da si u životu kao što je tvoja košuljica: tvoji stavovi su oštrih uglova kao tvoja kragna, savršeno znaš šta želiš kao što je ona savršeno ispeglana, uredan si i na mestu kao što je ona uredna i umesna i žene će to da nanjuše i pocepaju te k'o Garfild vruću lazanju.

Još jedna mudrost od mene, nikada ali nikada ne treba nositi tri tipa košulje. Prva je najgora i to je ona kojoj marka vrišti na sisi i unižava te kao ljudsko biće kojem je odežda važnija svega a takođe te okarakteriše i kao nekoga ko osim što se gleda u ogledalo duže od nevine mlade voli povremeno da se krne i u dvojku.
Druga je roze košulja, to ne stoji dobro nikome jer je jednostavno gej. Ta sranja o tome kako treba pravi alfa da bi nosio roze je sranje i nema veze s' vezom, još se nije rodio taj kojem dobro stoji roze košulja a voli žene i tačka.
Treća je oblik nošenja dotične ustvari, a to je mladomajmunisanje sa raskopčanim dugmadima da se obznani obraslost poprsja i da do znanja imanje istih takvih dlačurina i na preponama. Pravi muškarac to ne radi, košulja to sama kaže i nema potrebe za takvim ispadima džiberovanja.

Nosi košulju i ona će nositi tebe.

Komentari

Sjajno, ali ja ne volim košuljaše! +

Разумећеш са временом дете, нема ту шта да се воли или не воли :Д

Sve ja razumem, samo kažem da ne volim. Ko nosi košulju izgleda kao neko ko radi u banci, ko radi u banci zaglibio se u kredite jer mora da opravda "lep život" koji se propagira među radnicima istih, ko uz'o kredite radi 11 sati dnevno dotplati, ko radi 11 sati dnevno ne diže mu se, kome se ne diže džaba mu košulja!

пацов рула

ko radi 11 sati dnevno ne diže mu se, kome se ne diže džaba mu košulja!

Болна истина...

U jbt kako napravi dobru defku od obicnog izraza, svaka cast. Da je 2007 ovobi ovako izgledalo.
Kolir
Kosulja.
Brate obuci kolir.

Pacov je fešn guru na Vukajliji lololo +++

Odlična definicija, šta reći, a dostojno pohvaliti definiciju. Eto, neću sad vezati sitan red glagoljivih slova, reći ću da sam je, da prostite, zaturio u omiljete i da mi je bilo duš'ci miloća čitati ovo pisanije.

Onda je ovo itekako primereno tematici :)

+++

ja stavio zvezdicu, vredno je i čitanja i pozitivne ocene

hehe, jebote, šta si se setio da defkaš, jebene kolire hahaha
+ i omilj. ne lažem.

Јунаци моји соколови :*

Svaka tebi čast.
+++

Koliko si izobjašnjavao ovde +++

Zadnja rečenica je svrš +++

+ odlično, al jebo ga dočekala je sudbina dugačkih definicija, šteta za skor, ja samo karirane i na pruge, ove sa tribalima, bar kodovima, strukirane itd. nikad, kad pređem 40 -u strogo čisto plavu, šešulja mislim da joj viču na sajtu

м'опуштено, е шешуљу не може свако да изнесе, ипак треба посебна њушка за такав подухват.

slagala bih kad bih rekla da sam razumela sve reči, ali odiše nekim testosteronom, stoga plus! :*

Evo jedne vredne čitanja i *

što znam, ne nosim košulje a poraso sam -

Čestitke, prava definicija- ma, kurac definicija- teorema.

Koliko si izobjašnjavao ovde +++

+1000

Dugo vremena nisam stavio neku defku u omiljene, a da je nisam odabrao. Defka kobjašnjava na nekoliko nivoa i ne da zaslužuje naslovnu, već je treba svakog meseca odštiklirati, pa je odabrati ponovo. Moje poštovanje - svaka čast DP!

Исправи Арахични у Архаични :)

Haha, vidi i moj komentar ima, drago mi je sto je došla na naslovnu, zasluženo, stavio sam je u svoje zvjezdano jato.

svaka čast brate, odvalio si. E ja imam neku roze fešn košulju sa bijelim prugama, dolazi li to u obzir? da je cimba ili da nastavim s njome ploditi?

Au, objasnio na više nivoa. Kao i komentar Teške Kiše. :)

Ljude koji nose roze kosulje treba spaliti. +

Au Pacove svaka čast, mada moram priznati da mi je Luks pao na pamet dok sam čitao defku. Zajebao sam se :) +

Jebote pas! Izuzetno!

Ljude koji nose roze kosulje treba spaliti. +

Posebno one Hilfiger, one su sad mainstream!

+

Debeli pacov objasnio!

свака част, изува дефка, плус лололо

Odlicna, odlicna!!! Svaka cast.... Samo ja sam vise za starke :)

Au Pacove svaka čast, mada moram priznati da mi je Luks pao na pamet dok sam čitao defku.

Nadam se da me nisi zamišljao u neko božemeprosti roze konotaciji lolo

Kad ugledah prelo i preldžije, bio sam 120% ubeđen da je Luks pisao.

Bravo covpa majstore.

+++

Nadam se da me nisi zamišljao u neko božemeprosti roze konotaciji lolo

Bože sačuvaj Lukse, nego zbog preldzijskog daha definicije :)

Ma nisam ni sumnjao, samo te malo zazam ;-)

Парцоле, померио си свемир дефком. Плусирао и одликовао је звездом. Свака част још једаред.

Pokidaooo! Omiljena nad omiljenim...Em me nasmeja, em je dobro napisama, em je jebeno tačna! Svaka čast! + i veeeliki patrik!

SKIDAM KAPU. u cast ovoj definiciji, pozivam sve vukajlijase da ne objavljuju nista narednih 7 dana.