Prijava
   

Komšija

Uobičajeni oblik života u urbanim uslovima koji živi (obitava, bivstvuje) u vašoj neposrednoj okolini.Takođe individua čiji karakter može da varira od komšije sa vrlo prihvatljivim osobinama i manirima (čitaj 'gotivni komšija')pa sve do komšije sa vrlo neprihvatljivim, čak štaviše, iritantnim i bolesnim opsesijama(čitaj 'komšija za ubiti ga po viđenju!').U drugu klasu ,na primer, spadaju oni oblici života koji ničim izazvano u 8 časova izjutra džaraju bušilicom zid u zgradi i sve to u cilju poboljšavanja svoje jebačke okoline u kojoj bivstvuju.Pri izvršavanju tog krajnje ekstremnog čina, mužjaka gorepomenute vrste savršeno zabole spolni ud(čitaj 'kurac, tuki, patka, džordan') za to što neke normalne individue u njegovom staništu koje se (gle čuda) zove zgrada, spavaju.

Jutros sam se našo u ovoj jebanoj situaciji i dobio sam želju da tu alatku što je iz pakla izašla uključim na maksimum i razvrtim čmar gadu bezobzirnom!!!

Komentari

druze dao ti ja thumb up ali ne kaze se cak stavise ili cak ili stavise... Jesam sad ispao streber ali te cak stavise fore prodaju glupace i glupaci sa tv pink

ма боли ме курац, ја сам био математички смер :)!

A jesu gadni. Srećom ja tih problema nemam.