Prijava
   

Kontraš

Osoba, kojoj je vrlo teško da prihvati tuđe mišljenje, ali i da prihvati, da nije u pravu. Čak, i ako je njih četvorica ubeđuju da nije u pravu, ta osoba će i dalje terati po svome.

Mitrovdan, negde u Srbiji:
-MIROLOSLAV: Aman, kažem ti Vučić kontroliše sve medije.
-RASTKO: Da, i zbog toga je na vlasti, a i da nije penzionera, ne bi bio na vlasti.
-VUKOJE: Čak nije otvorio radna mesta, ni spasao Železaru, sada je i gore.
-DRAGOLJUB: Plus, oteraće nas u propast, vidiš li ko nam je premijer sada?
------------------------------------------------------------------------------------------------------DULE: Sve je tako, kao što velite... Ali da nije Vučića mi ne bi imali ovo...

Komentari

Hahahhahahahaha, hvala. :)

Šesnaesta definicija ovog pojma.

Ništa novo pod neonom...

A na stranu što vidim ortačkog komentarisanja i ocenjivanja u meri koja nikad nije bila prisutna na sajtu. Pušteni s lanca... Ono, nije da kukam (ili kukam, jbg), ali sve susedne definicije pored par mojih (i nekih autora koji znam da nisu u fazonu slizavanja radi ocenjivanja) imaju upadljivo više ocena. Možda su i neuporedivo bolje, samo što sam neobjektivan da to primetim, neću tu mogućnost isključiti.

Toga je uvek bilo, ortačkog ocenjivanja i komentarisanja...

Ali, ovaj naslov je već toliko puta definisan na isti način da me čudi da autor sam ne obriše svoju definiciju.

Ili bar da nešto kaže u odbranu, iako nema tu šta...

Nemam šta da kažem u svoju odbranu, tako je, kako je. Ne znam na šta aludiraš kada kažeš "ortačko ocenjivanje". Definiciju neću obrisati, dok mi neki moderator ne kaže da je loša, i da je plagijat.

Šta bi definisao kao plagijat. Da je prepisana, nije. Da je ovaj pojam već definisan u istom kontekstu, jeste. To su nekada autori sami brisali, nije se čekao moderator.

Ali, ne vidim problem. Zašto ova definicija toliko smeta?

Ako ne vidiš, to je druga priča.

Nov sam, ajde objasni. Čitao sam pravilnik za pisanje definicija, i nigde ne stoji da ne sem da se definiše pojam, koji je već definisan. Ja jesam definisao ovaj pojam, ali na drugi način, nijedna druga definicija, nije ista kao ova. Zato ne vidim, u čemu je problem.

To je neki nepisani kodeks ponašanja ovde kada je sleng u pitanju. Ne definiše se definisan pojam, osim ako mu nisi našao značenje koje nije definisano, ili smislio neku novu primenu.

Ovo što si ti napisao je već objašnjeno u mnogim definicijama istog naslova.

Evo ti, na primer, ova moja s groblja:
http://vukajlija.com/dindze/719517

Iako sam dodao i dodatnu informaciju, i potpuno nov primer, postojale su već dve definicije koje su objasnile taj pojam. i čim mi je Čegi na to skrenuo pažnju, odmah sam obrisao. A tvoj Kontraš je u potpuno istom značenju definisan bar 5-6 puta.
I Agilni je pre neki dan isto obrisao svoju kad su mu linkovali...

Je li sada jasnije?

Obrisah tu pre neki dan svoju, iako sam "polagao prava" na naslov. Zapravo sam zaboravio da sam ga dodelio autorima da definišu na jednom takmičenju. Jbg, zaboravnost, godine sustižu...

Гулаг ме подсећа на млађаног Стевча, нека паралела њихових почетака је ту; нов сам, објасните ми, не знам како се линкује... Ништа лоше, напротив.

ali sve susedne definicije pored par mojih (i nekih autora koji znam da nisu u fazonu slizavanja radi ocenjivanja)

Hahahahaha

I sada, da li da brišem... Iskreno žao mi je ove koment sekcije. Nije mala stvar da se na tvojoj definiciji pojave: moderator, Agilni, Kosmajac, i Bulgakov.

Kako god. Samo bez podilaženja...

Не личи ми на подилажење, списак је стварно импресиван.

Ne brini, neće biti podilaženja...

Ma kakvo podilaženje i ja sam imao takav osećaj kad mi Kurajber dođe na definiciju.
Elem. Bulg je ovde da kaže da mu se ne sviđa nešto što radi oduvek i to se mora poštovati, ne menja se.
Agilni je gnjida kao čovek i omaleno govance koje menja aršine. Ortačko ocenjivanje mu smeta sad a nije mu smetalo u vreme Natnat kad su lizali čmar jedno drugom. Pa puši ga ti slepče glupi.
Kosmajac je ovde da kaže ovo za Agilnog.
Neka definicije iako je nisam ocenio ni pročitao. Stil je stil ne menja se. Pojam bilo koji na bar 50 načina može da se definiše da liči na nešto ako si iole vičan a ja želim da verujem da ti jesi
Kvejk da se banuje na 3 dana zbog linka u komentart

Ovaj Bohor nije svestan koliko nije nikakav problem kad ti mladonovacka sokacara zarobljena u telu muskarca, inace najgora i najljigavija pojava u istoriji sajta kaze da si gnjida. Bas nikakav. Cak bi mi bilo neprijatno da je drugacije.

A da je Natnat umela da mi napise i da mi je svaka druga definicija govno, umela je, ali kad je ovaj debilko pa i bio objektivan da sagleda nesto.

E ćao Agilares kakosi

Evo nasumične mačke pomirenja za tebe.

www.random.cat

Ma kakvi. Pa mi ovako razgovaramo. Na tebe čovek ne može da se ljuti

Hahahahahahahahahahhahahahahaahahahahah, ne bih da se mešam jer nikog ne poznajem dobro. Ali meni su ovih poslednjih 5 komentara kidanje. :D