Prijava
   

Kosovo vs Crna Gora

Isto sranje,drugo pakovanje!!!
Iako mi to ne priznajemo Kosovo je postalo drzava.Kakva je Kosovo drzava,to je svima jasno,pa i Evropi da je Kosovo sprdnja od drzave.Tamo se ne zna ni ko pije ni ko placa,ni da li imaju institucije vlasti i ako ih imaju ,da li one sluze icemu....
Celu vlast drze dva ili tri coveka ,koji rade sta hoce,svercuju ,ubijaju i sl.,bas kao i njihovom prvom susedu Crnoj Gori!
Crna Gora je u mnogo cemu specificna i ona je jedina feudalna drzava poznata novijoj istoriji,koja jos postoji.Ona je feud Mila Djukanovica,Brane Micunovica i poznata je kao utociste za sve kriminalce sa podrucja Balkana i sire.Bas kao i njihov sused Kosovo,nemaju privredu,turizam im je smesan i zavisi od srpskih turista(kojih se nece nagledati ove godine) i privreda zavisi od novca poteklog od droge,belog roblja i slicnih stvari,koji se na taj nacin pere.Iako za razliku od Kosova ,imaju institucije,one postoje samo kao zajebancija,posto se dobro zna da je milova uvek poslednja....
Jos jedna slicnost izmedju ove dve drzave je da imaju zajednickog neprijatelja,a to je Srbija!

Srbija iako je izgubila Kosovo ,ne bi trebalo da ocajava i narod bi trebalo da posmatra stvari iz drugog ugla,tj. da nismo izgubili "srce Srbije",vec gangrenozni deo koji je mogao da ubije ceo organizam.To sto su se crnogorci odvojili od nas,takodje treba da posmatramo kao blagoslov,jer smo prekinuli niz od 60 godina davanja pomoci i ulaganja u drzavicu od pola miliona stanovnika,koja je shvatila da je najbolje da ne rade nista i kukaju,a glupi srbi ce da ih izdrzavaju dok je sveta i veka!

Komentari

Nismo izgubili Kosovo, i ne prozivaj Crnu Goru!!! Nije narod kriv nego Milo i kompanija!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

glupi, opet ti je dosadno pa si bacio udicu, da vidiš ko će da se upeca?:)

Kosovo smo izgubili,svidjalo se nekome to ili ne,a Crna Gora ima vladara kakvog zasluzuje!Svaki narod ima vlast kakvu zasluzuje....i uvek je narod kriv!

+
nemoj da je brises ;)

- zbog bavljenja politikom gdje joj mjesto nije

Necu ,posto je sve sto sam napisao istina!
Za kosovare ne znam,ali za crnogorce najpouzdanije znam da kad ih pitas koje kriv za sve sto ne valja u CG,optuzice Srbiju i to ne zato sto srbija ima veze sa bilo cime,vec zato sto neko mora da im bude kriv.....

Ja sam Crnogorac pa ne kazem da su Srbi krivi, ne znas nista, nemoj da pricas gluposti!!!!

Pa i vas ima normalnih....

haahahha kakvo sviranje kurcu, minus za definiciju, a autor iste je opravdao svoj nick!

Pa retardi ko ti su uglavnom krivi za sve...

Дао сам минус иако си очигледно имао добру намеру. Неке ствари ниси добро изразио за мој укус, конкретно се не слажем са фразом 'изгубили смо...'. Ништа није готово докле год постојимо, нема предаје. Исто важи за Црну Гору, колики год био мој анимозитет према Црногорчинама, не само мој већ и доброг дела Србије, они су ипак Срби.

dao sam minus izmedju ostalog jer sam znao da ce biti komentara kao što je ovaj iznad.

Voleo bih da me neko demantuje po pitanju CG i da mi kaze da nisu zajebancija od drzave,da Milo nije apsolutni vladar,da nemaju privredu,ekonomiju...Da sto se tice turizma,ne zavise od srpskih turista...

То је све тачно, савршено тачно.

ne svidja mi se kad je smatraju djelom Srbije, privreda i ekonomija su jebene al ne zato sto nema mogucnosti a za turizam me bas zaboli...

Nazalost ziva istina... Za "Crnogorce" ne znam, ali tzv izbeglice sa Kosova su pokupovale pola Srbije, njihova maloletna deca voze skupe motore i kola, a od mnogo ljudi sa Kosova koje poznajem samo je jedan jedini ziveo u kolektivnom, i sad zivi kao podstanar! hteli li vi ili ne Kosovo su prodali Srbi...

Al ti ispljuva narod a ne Mila, ja sam iz Berana, moja familija je ustvari srpska, al se smatram i crnogorcem, CG jeste sprdnja od drzave i ne postoji osoba koja to moze da demantuje!!!

Ja sam samo opisao ono sto slusam barem dva tri puta mesecno ,koliko cesto idem dole u CG....

- ko vrata(ali kao ona na srednjovekovnim tvrdjavama)
Mi nismo izgubili Kosovo,i ono ne postoji kao drzava!!!
Ovo za Crnogorce je previse generalizovano,da se narod pita to ne bi bilo tako(bar vecina)..evo naprimer Zvekete
meni ti bas i nisi jasan...pises definicije o herojima naseg naroda(Milunka Savic),a ovamo kazes kako je nesto izgubljeno,i da tu sve prestaje???

nix 95 ,
Nije mi jasno da neko ne razume da deo teritorije koji nam je poznat kao Kosovo, vise nije nas,zato sto smo bili glupi i dozvolili smo da nam ga uzmu.Ja ne tvrdim da je sve izgubljeno,ali je cinjenica da ga mozemo vratiti samo ratom,za koji sada nismo, niti spremni,niti bi imali sanse da dobijemo.Ako je Kosovo i dalje nase,koje mi poluge vlasti imamo na tom terenu i cak i da nam ga vrate,sta bi smo radili sa dva miliona siptara?

Koga ,bre vise boli kita i za crnogorce i za siptare?Ko ih jebe,sada imaju svoje drzave ,pa nek vide sta ce sa njima!

Тачно. Кога више боли кита за Шиптаре? Имају своју државу Косово која, хвала богу, није више у Србији.

Bas sam hteo to da napisem, jes da se ne razumem mnogo, al ne valja se sekirati zbog tih stvari, ako njima ne smeta sto su bez nas, meni jos manje...

Hvala kurcu da su siptari dobili kosovo
samo da ih ne pustamo dublje u srbiju i sve ce biti dobro!!

+ od mene jer se slazem sa 90% stvari iznesenih u definiciji.

Каквих овде идиота има... страшно.
Цмиздрите ви, ко најгоре плачипичке, не брани вам нико. Као да ваши прадедови нису пешачили 700 км, гладни и боси, преко снегом завејаних Динарида. Преци вас се стиде, посебно Његош и краљ Никола, велики српски родољуби.
Али ма колико ове усташе на власти разјебале нашу државу и армију, Србија и даље има највећи број активних војника у овом делу Европе (скоро 40 000) и толико артиљеријског оруђа да пола Албаније претвори у ораницу.
Догодине у Призрену.

proka jel se ti zajebavas...ili stvarno mislis da ratove i dalje vode svaka drzava za sebe? i niko se okolo nista ne pita?

Vrati se na Stormfront.

Ja se ponekad mislim šta bi Srbija radila da su Šiptari lojalni građani?
2.000.000 muslimana na jednom delu teritorije.
Ljudi, pa oduvali bi sve stranke na izborima, recimo da imaju mlatim 500.000 biraca, pa bre postavljali bi uslove za svaku vladu, jer bi svi hteli sa njima u koaliciju. Taci bi nam bio premijer, a po neko i ministar policije i kapitalnih investicija.
Ovako je mozda i bolje, samo da se spasi sto se spasiti moze odozdo, i da ih ogradimo zidom i bodljikavom zicom.

Nazalost Siptari drze celu juznu Srbiju uz granicu sa Makednojim, i kupuju imanja u Prokuplju i Kursumliji, kao nekad na Kosovu.
Sto je jos gore i tu ce da "krene" u skorijoj buducnosti, a sto je opet jos gore, i tu ce da prodjemo kao i sa Kosovom, jer ce postati vecinski narod.

Jeli ima neki pametan moderator da iskljuci ove politicare iz jebenog programa.?Muka mi je vise od crnogoraca i siptara ne moram i ovde da gutam ta sranja o cojstvu i junastvu a sve i jedan bi se usrali u gace da pripuca neko oko njih.

Musasshe, pa doće i naše vreme, ne mogu Ameri zauvek da im čuvaju guzicu.
Necro, brojka od 2 miliona je preuveličana. Bio sam nedavno na Kosovu, stvarno se gradi kao da ih toliko ima, od Merdara do Prištine 60 i više odsto građevina je sazidano od povlačenja naše vojske naovamo. Ali, to ne znači da ih ima 2 miliona, dapače; većina tih objekata je prazna, u šta sam se uverio obilaženjem Prištine, koja je pre rata imala 200 000 st. a danas navodno broji skoro tri puta više. Lažu, nema ih toliko.