Prijava
   

Kosovska Bitka

Spektakularni susret Srpske i Turske reprezentacije u junu 1389. Stadion - Kosovo Polje kod Prištine. Gledalaca oko 65000, približno toliko i učesnika. Strelci - Miloš Obilić u 35 minutu posle atraktivniog pasa Kosančić Ivana i Bajazid Ilderim u nadoknadnom vremenu posle isključenja Vuka Brankovića zbog preoštrog starta na desnom krilu.

Komentari

Prejako,bas me zanima dal ce neki "patriJota" da se javi sa "pedercino tamo su ljudi ginuli a ti to ismevas!!11111oneone... ----- " ...omiljena

Jebi ga...
Nisam patriota zato sto su mi prve stidne dlacice pocele rasti kada je Sloba rekao na istom tom igralistu da niko ne sme da nas bije.
Nema svrhe objasnjavati klincima kojima trenutno rastu stidne dlacice , da je pogresno ismevati svoju istoriju...ma kakva ona bila.

Ili ti je mozda ovo dupli nalog, pa ces napisati kako je do jaja loziti
" patriJote" ,posto skoro svaki drugi clan Vukajlije kada hoce da ostavi utisak napusava sa laznog naloga.

Veliki sam patriota,ali je ovo jednostavno genijalno...Pogotovo sa Vukom....Pluscina!

jel ovo vic il si ti izmislio? :)

Zli,kolko god puta procitao tvoj komentar nije mi jasan.Ne zbog toga sto je pogresan ili ti bilo sta drugo,nego sto ga uopste ne razumem...ajd pojasni...

NekanS :

Reci mi bar jedan dobar razlog zasto bi ti pojasnio ?

Ako iz prvog nisi skapirao zasto mislis da bi skapirao iz drugog puta...

mislim da su Srbi prosli dalje na penale

Ono sto znamo o Kosovskom boju je ionako bajka,tako da ne vidim nista lose u sprdanju sa istim....

Ne zaboravite da je daleko veća sprdačina što nemamo nikakvo verodostojno tumačenje bitke koja nas je zadužila - što kao istorijski događaj što kao mit kada je trebalo zadržati identitet. Ovo shvatite više kao ironiju jer danas veliki deo nacije ne želi da ima bilo kakve veze sa svojom daljom prošlošću.
Za Zlog - nije dupli nalog. Cenim patriotizam, ne znam u kakvom je agregatnom stanju danas ali kad sam ja služio u graničarima bio je dovoljno jak i slep da se na njemu drugi i obogate i okite priznanjima i izjebu nas - topovsko meso. Tako da ovo oko Kosova a i ostale definicije koje će usledeti shvati kao izraz gorčine jednog veterana. Klinci, kako si ih nazvao, zaslužuju da budu poučeni o svim dobrim potezima ali i svim greškama svojih predaka. Na žalost, u 21om veku preostaju nam samo šok i gadost kao oruđa za privlačenje pažnje - danas je to jezik kojim se prenose poruke.

ovo je mnogo dobro
jbg i smešno mi, šta ću sda :)

Ne morate uvek zamerati. Ovo je neka forma vica i to odlicna forma, sve drugo je samo prica. Ovime niko nije mislio nista lose. Tja.

+

Ovo "35 minutu" bez tačke iza broja baš bode oči...

heimdall78 :

'....da je daleko veća sprdačina što nemamo nikakvo verodostojno tumačenje bitke koja nas je zadužila '

Ako bi bio ljubazan da objasnis sta podrazumevas pod tim 'verodostojno' ?

Mozda neki snimak,fotografiju ili audio zapis iz 1389god. ?

Tu mi se vodi prebivalište. Dan danas ne znam zašto. +